2013

Prijs € 18,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Monique Koemans

Paperback | April 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Op de dag dat Koning Willem Alexander in Amsterdam wordt gehuldigd en het volk uitbundig feest viert, fêteert Kika Bentinck in haar herenhuis de Haagse elite. Iedereen die er toe doet is er. Als de eerste gasten binnenstromen, schittert haar man Peter Zwart door afwezigheid en onbereikbaarheid. Dat hij er niet is, lijkt Kika niet te deren. Door een toevallige ontmoeting met haar ex, bohemien Gijs van der Duyn, eerder op de dag twijfelt ze intens over haar elitaire leven. Dat gevoel laat haar niet los en werpt een donkere schaduw vooruit op de dag.Terwijl het land aftelt naar het koninklijk zwaaimoment, speculeert de inner circle op Kika's borrel over een mogelijke aanslag in Amsterdam. Alles komt in een stroomversnelling als de ceremonie op de Dam ontspoort. Door rivaliteit, nooit vereffende rekeningen en de kloof tussen ons soort mensen en de rest van de wereld, tonen de gasten van Kika nu hun ware gezicht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Monique Koemans
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401600361
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Op de dag dat Koning Willem Alexander in Amsterdam wordt gehuldigd en het volk uitbundig feest viert, fêteert Kika Bentinck in haar herenhuis de Haagse elite. Iedereen die er toe doet is er. Als de eerste gasten binnenstromen, schittert haar man Peter Zwart door afwezigheid en onbereikbaarheid. Dat hij er niet is, lijkt Kika niet te deren. Door een toevallige ontmoeting met haar ex, bohemien Gijs van der Duyn, eerder op de dag twijfelt ze intens over haar elitaire leven. Dat gevoel laat haar niet los en werpt een donkere schaduw vooruit op de dag.
Terwijl het land aftelt naar het koninklijk zwaaimoment, speculeert de inner circle op Kika's borrel over een mogelijke aanslag in Amsterdam. Alles komt in een stroomversnelling als de ceremonie op de Dam ontspoort. Door rivaliteit, nooit vereffende rekeningen en de kloof tussen ons soort mensen en de rest van de wereld, tonen de gasten van Kika nu hun ware gezicht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Monique Koemans
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401600361
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!