2016

dagboek bij de HSV

Prijs € 7,95

Uitverkocht

Paperback | Augustus 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het dagboek bij de Herziene Statenvertaling Volharding verschijnt dit jaar voor de vierde keer. Een eigentijds, actueel geschreven dagboek voor lezers van de HSV. De medewerkers van dit dagboek komen uit de Gereformeerde Bond, de Christelijke Gereformeerde Kerken, de Hersteld Hervormde Kerken en de Gereformeerde Gemeenten.Medewerkers aan deze uitgave zijn: ds. J.K.M. Gerling te Veenendaal, ds. J.M.J. Kieviet te Dordrecht, ds. P.J.W. van der Toorn te Heerde, ds. H. van Ginkel te Goes, ds. A. Baas te Apeldoorn, drs. I.A. Kole te Berkenwoude, ds. W.A. Capellen te Drogeham, ds. J.W. van Estrik te Goedereede, ds. G. van den Berg te IJsselmuiden, ds. C.J. Droger te Vlaardingen, dr. M.J. de Vries te Papendrecht en ds. J. van Amstel te Ede.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Royal Jongbloed
ISBN
9789088971129
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
384

Beschrijving

Het dagboek bij de Herziene Statenvertaling Volharding verschijnt dit jaar voor de vierde keer. Een eigentijds, actueel geschreven dagboek voor lezers van de HSV. De medewerkers van dit dagboek komen uit de Gereformeerde Bond, de Christelijke Gereformeerde Kerken, de Hersteld Hervormde Kerken en de Gereformeerde Gemeenten.

Medewerkers aan deze uitgave zijn: ds. J.K.M. Gerling te Veenendaal, ds. J.M.J. Kieviet te Dordrecht, ds. P.J.W. van der Toorn te Heerde, ds. H. van Ginkel te Goes, ds. A. Baas te Apeldoorn, drs. I.A. Kole te Berkenwoude, ds. W.A. Capellen te Drogeham, ds. J.W. van Estrik te Goedereede, ds. G. van den Berg te IJsselmuiden, ds. C.J. Droger te Vlaardingen, dr. M.J. de Vries te Papendrecht en ds. J. van Amstel te Ede.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Royal Jongbloed
ISBN
9789088971129
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
384

Pak mee!