649 Warwaru's

Prijs € 18,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Martie Genger

Paperback | Januari 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In het Papiamento betekent 'Warwaru' wervelwind. Die komt en gaat onverwachts maar heeft alles wel even in beweging, en in overdrachtelijke zin, aan het denken gezet.Warwaru's zijn ook als de golven van de zee. De ene golf is hoger dan de andere. Zo gaat het ook met gedachten die spontaan bij ons opkomen. Als we naar onze intuïtie luisteren, dan krijgen we het antwoord vanzelf.De Warwaru's zijn een metafoor voor de spreuken 'Eigen Wijsheden'.Zij worden in deze bundel neergezet als gedachten die zich even laten vangen, maar zich niet laten vastspijkeren. Ze zijn louter een afspiegeling van onze werkelijkheid.Martie Genger (Amsterdam, 1936) is beeldend kunstenaar, dichteres en schrijfster en sinds 1969 woonachtig op Curaçao, met een onderbreking van 11 jaar Costa Rica waar zij woonde en werkte. Zij is ook bekend om haar ingezonden stukken in enkele lokale kranten waarvan in een daarvan zij ook wekelijks een Warwaru inzendt.'Het leven gaf mij genoeg inspiratie om beschouwelijk weer te geven wat de mens beweegt.'

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Martie Genger
Uitgever
Martie Genger
ISBN
9789491361807
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
294

Beschrijving

In het Papiamento betekent 'Warwaru' wervelwind. Die komt en gaat onverwachts maar heeft alles wel even in beweging, en in overdrachtelijke zin, aan het denken gezet.
Warwaru's zijn ook als de golven van de zee. De ene golf is hoger dan de andere.
Zo gaat het ook met gedachten die spontaan bij ons opkomen. Als we naar onze intuïtie luisteren, dan krijgen we het antwoord vanzelf.
De Warwaru's zijn een metafoor voor de spreuken 'Eigen Wijsheden'.
Zij worden in deze bundel neergezet als gedachten die zich even laten vangen, maar zich niet laten vastspijkeren. Ze zijn louter een afspiegeling van onze werkelijkheid.

Martie Genger (Amsterdam, 1936) is beeldend kunstenaar, dichteres en schrijfster en sinds 1969 woonachtig op Curaçao, met een onderbreking van 11 jaar Costa Rica waar zij woonde en werkte. Zij is ook bekend om haar ingezonden stukken in enkele lokale kranten waarvan in een daarvan zij ook wekelijks een Warwaru inzendt.

'Het leven gaf mij genoeg inspiratie om beschouwelijk weer te geven wat de mens beweegt.'

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Martie Genger
Uitgever
Martie Genger
ISBN
9789491361807
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
294