Aangewaaid

roman in Bergen aan Zee

Prijs € 18,00

Uitverkocht

Wide Hogenhout

Paperback | Oktober 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 3 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Anton kijkt rond in zijn nieuwe, nog lege huis in Bergen aan Zee. Hij heeft de nodige voorbereidingen getroffen om erin te trekken. Er ligt echter een vrouw te slapen in een van de kamers. Hij eist haar vertrek, maar als ze aanbiedt om hem te helpen met dingen waar hij geen tijd voor heeft, staat hij toe dat ze nog even blijft. Wat kun je je nog meer wensen dan iemand die van alles voor je doet zonder dat je er iets voor hoeft te betalen? Zij vertelt hem over de natuur van de duinen. Hij deelt met haar zijn passie voor koken. Maar uiteindelijk heeft alles zijn prijs, want naarmate ze steeds diepere geheimen van elkaar ontdekken worden ze ook steeds meer door elkaar op de proef gesteld.Wide Hogenhout (Den Haag, 1968) studeerde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na zijn doctoraal zette hij zijn studie voort aan het Nara Institute of Science and Technology in Nara (Japan) en promoveerde daar op computerlinguïstiek. Tegenwoordig woont en werkt hij in België.

Volledige beschrijving

Recensies

26-okt-2013

Maaike Mulder

Alle 1 beoordelingen

Specificaties

Auteur
Wide Hogenhout
Uitgever
Uitgeverij Conserve
ISBN
9789054293552
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Anton kijkt rond in zijn nieuwe, nog lege huis in Bergen aan Zee. Hij heeft de nodige voorbereidingen getroffen om erin te trekken. Er ligt echter een vrouw te slapen in een van de kamers. Hij eist haar vertrek, maar als ze aanbiedt om hem te helpen met dingen waar hij geen tijd voor heeft, staat hij toe dat ze nog even blijft. Wat kun je je nog meer wensen dan iemand die van alles voor je doet zonder dat je er iets voor hoeft te betalen? Zij vertelt hem over de natuur van de duinen. Hij deelt met haar zijn passie voor koken. Maar uiteindelijk heeft alles zijn prijs, want naarmate ze steeds diepere geheimen van elkaar ontdekken worden ze ook steeds meer door elkaar op de proef gesteld.

Wide Hogenhout (Den Haag, 1968) studeerde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na zijn doctoraal zette hij zijn studie voort aan het Nara Institute of Science and Technology in Nara (Japan) en promoveerde daar op computerlinguïstiek. Tegenwoordig woont en werkt hij in België.

26-okt-2013

Maaike Mulder

Aangewaaid

Een amusant en hier en daar zelfs hilarisch boek, gesitueerd in Bergen aan Zee en geschreven in een vlotte stijl. Het leest als een trein. Eenmaal begonnen, kun je moeilijk meer stoppen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Wide Hogenhout
Uitgever
Uitgeverij Conserve
ISBN
9789054293552
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192