Academische Boys (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Terry Pratchett

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

‘Stibbond, het is jouw taak de tegenstander te straffen voor elke overtreding.’ ‘Bedoel je niet dat ik beide ploegen moet bestraffen, Aartskanselier?’ vroeg Pander. Ridiekel keek hem aan alsof dit idee hem volstrekt vreemd was.   De tovenaars van de Gesloten Universiteit dreigen het legaat kwijt te raken dat hun copieuze maaltijden financiert – tenzij ze een potje gaan voetballen. Tovenaars zijn reuzehandig met een vork, maar met een bal zijn ze nergens en toveren is volgens Pander Stibbond tegen de spelregels! Gelukkig blijkt de geheimzinnige kaarsenbedruiper uit de kelder een oefenmeester van formaat (en nog wel meer ook). Maar de tegenpartij zit natuurlijk niet stil en haalt zijn gemeenste trucs uit de kast.   VOETBAL IS OORLOG!!   In al het voetbalgeweld bloeit tegen de verdrukking in een prille romance op tussen jeugdige supporters van elkaar naar het leven staande clubs. Als dat maar goed gaat…

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Terry Pratchett
Uitgever
Boekerij - Mynx
ISBN
9789460230608
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2011
Bestandsgrootte
1569052 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
377

Beschrijving

‘Stibbond, het is jouw taak de tegenstander te straffen voor elke overtreding.’

‘Bedoel je niet dat ik beide ploegen moet bestraffen, Aartskanselier?’ vroeg Pander.

Ridiekel keek hem aan alsof dit idee hem volstrekt vreemd was.

 

De tovenaars van de Gesloten Universiteit dreigen het legaat kwijt te raken dat hun copieuze maaltijden financiert – tenzij ze een potje gaan voetballen.

Tovenaars zijn reuzehandig met een vork, maar met een bal zijn ze nergens en toveren is volgens Pander Stibbond tegen de spelregels!

Gelukkig blijkt de geheimzinnige kaarsenbedruiper uit de kelder een oefenmeester van formaat (en nog wel meer ook). Maar de tegenpartij zit natuurlijk niet stil en haalt zijn gemeenste trucs uit de kast.

 

VOETBAL IS OORLOG!!

 

In al het voetbalgeweld bloeit tegen de verdrukking in een prille romance op tussen jeugdige supporters van elkaar naar het leven staande clubs. Als dat maar goed gaat…

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Terry Pratchett
Uitgever
Boekerij - Mynx
ISBN
9789460230608
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2011
Bestandsgrootte
1569052 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
377