Achter gesloten deuren

Prijs € 15,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

John Grisham

Paperback | Januari 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Aanvankelijk lijkt het toeval. Met niet meer dan twee uur tijdsverschil overlijden twee belangrijke rechters van het Amerikaanse Hooggerechtshof. Abe Rosenberg was al 91 jaar oud en ernstig ziek, maar de veel jongere Jensen was kerngezond. Moord, zo luidt de onweerlegbare conclusie van de FBI, maar men legt geen direct verband tussen beide zaken. De beeldschone en briljante rechtenstudente Darby Shaw ziet echter wel een verband. Hoe gevaarlijk dicht zij bij de onthullende waarheid komt, wordt pas duidelijk wanneer zij zelf ternauwernood aan een moordaanslag ontkomt. Samen met de al even geïntrigeerde journalist Gray Grantham stelt Darby op haar eigen manier een onderzoek in. Ze stuiten op een overstelpende hoeveelheid feiten en.....één naam.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
John Grisham
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789022995563
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2009
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
416

Beschrijving

Aanvankelijk lijkt het toeval. Met niet meer dan twee uur tijdsverschil overlijden twee belangrijke rechters van het Amerikaanse Hooggerechtshof. Abe Rosenberg was al 91 jaar oud en ernstig ziek, maar de veel jongere Jensen was kerngezond. Moord, zo luidt de onweerlegbare conclusie van de FBI, maar men legt geen direct verband tussen beide zaken.

De beeldschone en briljante rechtenstudente Darby Shaw ziet echter wel een verband. Hoe gevaarlijk dicht zij bij de onthullende waarheid komt, wordt pas duidelijk wanneer zij zelf ternauwernood aan een moordaanslag ontkomt. Samen met de al even geïntrigeerde journalist Gray Grantham stelt Darby op haar eigen manier een onderzoek in. Ze stuiten op een overstelpende hoeveelheid feiten en.....één naam.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
John Grisham
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789022995563
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2009
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
416

Pak mee!