ACSI Campinggids Europa 2016 + dvd

Prijs € 24,95

Uitverkocht

ACSI

Paperback | Januari 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De ACSI Campinggids Europa en dvd in een voordelige package. Beide producten vullen elkaar goed aan en vormen een compleet, actueel én betrouwbaar overzicht van maar liefst 8.600 campings in Europa. Handig als voorbereiding op uw kampeervakantie, maar ook voor onderweg!Zowel op de dvd als in de gids vindt u van elke camping onder andere informatie over alle voorzieningen, de richtprijzen, de GPS-coördinaten en een routebeschrijving. Al deze gegevens worden ieder jaar gecontroleerd door de ACSI-inspecteurs tijdens de jaarlijkse campinginspectie. Met de dvd kunt u campings met elkaar vergelijken, favorieten opslaan en uw route naar de camping plannen en printen. De gids is ideaal ter voorbereiding, maar ook voor onderweg wanneer u dan pas wilt besluiten waar u gaat kamperen. De voordelig package is inclusief CampingCard ACSI t.w.v. € 15,95! Met deze kortingskaart verblijft u voor € 11, € 13, € 15, € 17 of € 19 per nacht in het laagseizoen op 3.142 campings in Europa. In slechts 4 overnachtingen* heeft u uw aankoopbedrag terugverdiend. Systeemeisen dvd: Windows XP SP3/Vista/Windows 7/Windows 81024x768, dvd-speler en met voldoende vrije schijfruimte. De dvd werkt niet op Apple en Linux systemen.In het kort:-8.600 Europese campings in 29 landen -Jaarlijks geïnspecteerd op ruim 200 voorzieningen -Betrouwbare, objectieve en actuele campinginformatie -Inclusief CampingCard ACSI t.w.v. € 15,95-Eenvoudig zoeksysteem met vele land- en regiokaarten-GPS-coördinaten, voor perfecte navigatie naar elke camping-Inclusief kaart met doorreiscampings-Inclusief Match2Camp: vind de camping die bij u pastDvd is inclusief:-Uitgebreide routeplanner -Alternatieve routes -Videofilmpjes -GPS-coördinaten -Vergelijk en bewaar campings -Informatie- en reserveringsbrieven -Toeristische attracties Benelux -Links naar websites van campings -Multi-language: meerdere talen op een dvd, o.a. Nederlands, Duits en Engels* Gebaseerd op de normale overnachtingstarieven in mei, juni en september.EAN Code: 978-94-92023-05-6

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
ACSI
Uitgever
ACSI Publishing
ISBN
9789492023056
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De ACSI Campinggids Europa en dvd in een voordelige package. Beide producten vullen elkaar goed aan en vormen een compleet, actueel én betrouwbaar overzicht van maar liefst 8.600 campings in Europa. Handig als voorbereiding op uw kampeervakantie, maar ook voor onderweg!

Zowel op de dvd als in de gids vindt u van elke camping onder andere informatie over alle voorzieningen, de richtprijzen, de GPS-coördinaten en een routebeschrijving. Al deze gegevens worden ieder jaar gecontroleerd door de ACSI-inspecteurs tijdens de jaarlijkse campinginspectie.

Met de dvd kunt u campings met elkaar vergelijken, favorieten opslaan en uw route naar de camping plannen en printen. De gids is ideaal ter voorbereiding, maar ook voor onderweg wanneer u dan pas wilt besluiten waar u gaat kamperen.

De voordelig package is inclusief CampingCard ACSI t.w.v. € 15,95! Met deze kortingskaart verblijft u voor € 11, € 13, € 15, € 17 of € 19 per nacht in het laagseizoen op 3.142 campings in Europa. In slechts 4 overnachtingen* heeft u uw aankoopbedrag terugverdiend.

Systeemeisen dvd: Windows XP SP3/Vista/Windows 7/Windows 8
1024x768, dvd-speler en met voldoende vrije schijfruimte. De dvd werkt niet op Apple en Linux systemen.

In het kort:
-8.600 Europese campings in 29 landen
-Jaarlijks geïnspecteerd op ruim 200 voorzieningen
-Betrouwbare, objectieve en actuele campinginformatie
-Inclusief CampingCard ACSI t.w.v. € 15,95
-Eenvoudig zoeksysteem met vele land- en regiokaarten
-GPS-coördinaten, voor perfecte navigatie naar elke camping
-Inclusief kaart met doorreiscampings
-Inclusief Match2Camp: vind de camping die bij u past

Dvd is inclusief:
-Uitgebreide routeplanner
-Alternatieve routes
-Videofilmpjes
-GPS-coördinaten
-Vergelijk en bewaar campings
-Informatie- en reserveringsbrieven
-Toeristische attracties Benelux
-Links naar websites van campings
-Multi-language: meerdere talen op een dvd, o.a. Nederlands, Duits en Engels

* Gebaseerd op de normale overnachtingstarieven in mei, juni en september.

EAN Code: 978-94-92023-05-6

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
ACSI
Uitgever
ACSI Publishing
ISBN
9789492023056
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!