Ademloos (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Kim Moelands

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ademloos is het verhaal van grote liefde, van menselijke moed, doorzettingsvermogen en veel verdriet. Kim vertelt indringend hoe ze haar geliefde Ron verliest aan de ongeneeslijke ziekte Cystic Fibrosis (taaislijmziekte), waaraan ze zelf ook lijdt. Het is ook het verhaal van levenslust en humor, de twee wapens waarmee Kim haar intense verdriet probeert in te dammen terwijl ze steeds zieker wordt. Gelukkig is er Balou, die malle hond uit Bosnië, die met haar eigen trauma s worstelt maar aan Kim haar onvoorwaardelijke liefde schenkt. Samen gaan ze ervoor Ademloos is door de lezers in het hart gesloten en alom geroemd als een dappere, eerlijke weergave van een immens verlies en tegelijkertijd een ongelooflijk mooie ode aan het leven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kim Moelands
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044969863
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2013
Bestandsgrootte
3254348 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
307

Beschrijving

Ademloos is het verhaal van grote liefde, van menselijke moed, doorzettingsvermogen en veel verdriet. Kim vertelt indringend hoe ze haar geliefde Ron verliest aan de ongeneeslijke ziekte Cystic Fibrosis (taaislijmziekte), waaraan ze zelf ook lijdt.
Het is ook het verhaal van levenslust en humor, de twee wapens waarmee Kim haar intense verdriet probeert in te dammen terwijl ze steeds zieker wordt. Gelukkig is er Balou, die malle hond uit Bosnië, die met haar eigen trauma s worstelt maar aan Kim haar onvoorwaardelijke liefde schenkt. Samen gaan ze ervoor
Ademloos is door de lezers in het hart gesloten en alom geroemd als een dappere, eerlijke weergave van een immens verlies en tegelijkertijd een ongelooflijk mooie ode aan het leven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kim Moelands
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044969863
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2013
Bestandsgrootte
3254348 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
307