Ademnood (e-Book)

Prijs € 4,49
Download direct dit e-Book

Dick Francis

EPUB met digitaal watermerk | December 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Journalist James Tyrone schrijft over paardensport bij het populaire blad The Sunday Blaze. Door zijn jarenlange ervaring heeft hij een neus voor fraude en schandalen in de wereld van de Engelse rensport. Niet de paarden zijn hier van het grootse belang maar de enorme geldbedragen die met het gokken gemoeid zijn. Op het spoor gebracht door uitlatingen van een collega kort voor diens zelfmoord, ontdekt hij dat een hele reeks renpaarden die in de pers als favoriet getipt worden telkens om duistere redenen op het laatste moment niet aan de start verschijnen. Dat kan geen toeval zijn… Als hij bij zijn naspeuringen door een groepje mannen in elkaar wordt geslagen, weet hij dat het hier om ernstige zaken gaat. Langzaam maar zeker ontdekt hij een internationaal complot van afpersers die hun eisen met nietsontziend geweld kracht bijzetten. In de hoop zijn krant een prachtige primeur te bezorgen blijft Tyrone, ondanks de hardhandige 'waarschuwing' die hem ten deel is gevallen, de misdadigers volgen. Totdat Tyrones tegenstanders zijn zwakke plek weten te ontdekken.Tyrone raakt verstrikt in een uiterst gevaarlijk spel.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Dick Francis
Uitgever
Q
ISBN
9789021402482
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2015
Bestandsgrootte
1000557 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
199

Beschrijving

Journalist James Tyrone schrijft over paardensport bij het populaire blad The Sunday Blaze. Door zijn jarenlange ervaring heeft hij een neus voor fraude en schandalen in de wereld van de Engelse rensport. Niet de paarden zijn hier van het grootse belang maar de enorme geldbedragen die met het gokken gemoeid zijn. Op het spoor gebracht door uitlatingen van een collega kort voor diens zelfmoord, ontdekt hij dat een hele reeks renpaarden die in de pers als favoriet getipt worden telkens om duistere redenen op het laatste moment niet aan de start verschijnen. Dat kan geen toeval zijn…
Als hij bij zijn naspeuringen door een groepje mannen in elkaar wordt geslagen, weet hij dat het hier om ernstige zaken gaat. Langzaam maar zeker ontdekt hij een internationaal complot van afpersers die hun eisen met nietsontziend geweld kracht bijzetten. In de hoop zijn krant een prachtige primeur te bezorgen blijft Tyrone, ondanks de hardhandige 'waarschuwing' die hem ten deel is gevallen, de misdadigers volgen. Totdat Tyrones tegenstanders zijn zwakke plek weten te ontdekken.Tyrone raakt verstrikt in een uiterst gevaarlijk spel.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Dick Francis
Uitgever
Q
ISBN
9789021402482
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2015
Bestandsgrootte
1000557 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
199