Al ga je op je kop staan (e-Book)

Prijs € 5,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Marian Keyes

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Lucy is niet gelukkig in de liefde. Maar een waarzegster heeft haar voorspeld dat ze binnen een jaar zal trouwen. Daar gelooft Lucy natuurlijk niks van. Haar vriendinnen Karen en Charlotte gruwen van het nieuws. Gedrieën leiden ze een heerlijk chaotisch leventje met afhaaleten, goedkope wijn en vriendjes over de niet gestofzuigde vloer. Hoe moet dat nou als Lucy vertrekt? Ondertussen probeert ze een aanstaande uit te zoeken. De verleidelijke maar onbetrouwbare Gus? Of Chuck, die knappe Amerikaan? Of wereldkampioen flirten Daniel? 'Heerlijk, die Ierse humor.' Cosmopolitan'De koningin van de moderne vrouwenroman.' Hello MagazineMarian Keyes heeft zich ontwikkeld tot een waar fenomeen, met meer dan 23 miljoen boeken wereldwijd in omloop. Haar romans, waaronder Ben je gek, Sterrenregen en Kom terug bij mij, vormen een briljante mix van originaliteit, spanning, humor en diepgang. De auteur woont met haar man en hun twee denkbeeldige honden in Dublin, Ierland.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marian Keyes
Uitgever
The House of Books
ISBN
9789044343625
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2014
Bestandsgrootte
876559 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
448

Beschrijving

Lucy is niet gelukkig in de liefde. Maar een waarzegster heeft haar voorspeld dat ze binnen een jaar zal trouwen. Daar gelooft Lucy natuurlijk niks van. Haar vriendinnen Karen en Charlotte gruwen van het nieuws. Gedrieën leiden ze een heerlijk chaotisch leventje met afhaaleten, goedkope wijn en vriendjes over de niet gestofzuigde vloer. Hoe moet dat nou als Lucy vertrekt? Ondertussen probeert ze een aanstaande uit te zoeken. De verleidelijke maar onbetrouwbare Gus? Of Chuck, die knappe Amerikaan? Of wereldkampioen flirten Daniel?

'Heerlijk, die Ierse humor.' Cosmopolitan

'De koningin van de moderne vrouwenroman.' Hello Magazine

Marian Keyes heeft zich ontwikkeld tot een waar fenomeen, met meer dan 23 miljoen boeken wereldwijd in omloop. Haar romans, waaronder Ben je gek, Sterrenregen en Kom terug bij mij, vormen een briljante mix van originaliteit, spanning, humor en diepgang. De auteur woont met haar man en hun twee denkbeeldige honden in Dublin, Ierland.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marian Keyes
Uitgever
The House of Books
ISBN
9789044343625
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2014
Bestandsgrootte
876559 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
448