Alex Cross

Prijs € 7,50

Uitverkocht

James Patterson

Paperback | September 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Logisch dat die Patterson zoveel boeken verkoopt!' - Veronica MagazineIn 1993 stond Alex Cross aan het begin van een veelbelovende carrière bij de politie van Washington D.C., toen een vrouw voor zijn ogen werd doodgeschoten. Het daaropvolgende politieonderzoek leverde niets op en na verloop van tijd verdween de moord als een cold case in de archieven. Maar Alex Cross zou deze zaak nooit vergeten. De moordenaar van Maria Simpson Cross, zijn echtgenote, werd nooit gevonden.Jaren later staat Cross op een keerpunt in zijn leven. Hij heeft de politie en de FBI vaarwel gezegd en zijn oude beroep van psycholoog weer opgepakt. Zijn vroegere partner John Sampson roept echter nogmaals zijn hulp in. Een serieverkrachter is actief in Georgetown en zijn gruwelijke modus operandi vertoont overeenkomsten met een oude zaak van Cross en Sampson. Dan blijkt er een verband te bestaan tussen deze verkrachtingszaak en de nooit opgeloste moord op Maria...Alex Cross is na Along Came a Spider en Kiss the Girls de derde thriller van bestsellerauteur James Patterson die is verfilmd. Het boek verscheen eerder onder de titel Cross.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
James Patterson
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789400502321
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Logisch dat die Patterson zoveel boeken verkoopt!' - Veronica Magazine



In 1993 stond Alex Cross aan het begin van een veelbelovende carrière bij de politie van Washington D.C., toen een vrouw voor zijn ogen werd doodgeschoten. Het daaropvolgende politieonderzoek leverde niets op en na verloop van tijd verdween de moord als een cold case in de archieven. Maar Alex Cross zou deze zaak nooit vergeten. De moordenaar van Maria Simpson Cross, zijn echtgenote, werd nooit gevonden.



Jaren later staat Cross op een keerpunt in zijn leven. Hij heeft de politie en de FBI vaarwel gezegd en zijn oude beroep van psycholoog weer opgepakt. Zijn vroegere partner John Sampson roept echter nogmaals zijn hulp in. Een serieverkrachter is actief in Georgetown en zijn gruwelijke modus operandi vertoont overeenkomsten met een oude zaak van Cross en Sampson. Dan blijkt er een verband te bestaan tussen deze verkrachtingszaak en de nooit opgeloste moord op Maria...



Alex Cross is na Along Came a Spider en Kiss the Girls de derde thriller van bestsellerauteur James Patterson die is verfilmd. Het boek verscheen eerder onder de titel Cross.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
James Patterson
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789400502321
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!