All-inclusive (e-Book)

Prijs € 6,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Suzanne Vermeer

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een jonge moeder op zoek naar werkelijke oorzaak van de dood van haar kinderen. Adembenemend spannend en zeer aangrijpend.jeroen en Chantal van der Schaaf hebben met hun tweeling een all-inclusive vakantie naar Turkije geboekt: een compleet pakket van vlucht, verblijf, eten, drank en amusement. Het is voor het eerst dat ze deze populaire reisvorm kiezen, op aanraden van de zwager van Jeroen, en de eerste dagen van hun reis brengen ze als in een roes door. Maar dan slaat het noodlot toe. Jeroen,die heeft beloofd op de kinderen te letten, valt in slaap en in die tijd verdrinken de tienjarige Max en Dennis in het zwembad.Het leven dat Jeroen en Chantal tot dat moment had toegelachen, verandert in een nachtmerrie. Terwijl Jeroen zich steeds verder in zichzelf terugtrekt, vecht Chantal voor hun relatie en probeert stukje bij beetje hun leven weer op de rails te krijgen. Dan krijgt ze uit betrouwbare bron te horen dat de dood van Max en Dennis vermoedelijk geen incident was. Langzaam maar zeker komt ze erachter welke schokkende praktijken de grote hotelketens hanteren om het all-inclusive systeem tot een succes te makenAll-inclusive is het debuut van Suzanne Vermeer Suzanne Vermeer (1968) werd geboren in Nijmegen en verhuisde op tienjarige Ieeftijd met haar ouders naar Amsterdam. Zij studeerde Spaans aan de Universiteit van Amsterdam en trok na haar studie naar Barcelona, waar zij nu nog steeds woont en werkzaam is. Vanwege de gevoelige informatie in All-inclusive schrijft zij onder een pseudoniem.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Suzanne Vermeer
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044960945
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
1580171 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

Een jonge moeder op zoek naar werkelijke oorzaak van de dood van haar kinderen. Adembenemend spannend en zeer aangrijpend.
jeroen en Chantal van der Schaaf hebben met hun tweeling een all-inclusive vakantie naar Turkije geboekt: een compleet pakket van vlucht, verblijf, eten, drank en amusement. Het is voor het eerst dat ze deze populaire reisvorm kiezen, op aanraden van de zwager van Jeroen, en de eerste dagen van hun reis brengen ze als in een roes door. Maar dan slaat het noodlot toe. Jeroen,die heeft beloofd op de kinderen te letten, valt in slaap en in die tijd verdrinken de tienjarige Max en Dennis in het zwembad.
Het leven dat Jeroen en Chantal tot dat moment had toegelachen, verandert in een nachtmerrie. Terwijl Jeroen zich steeds verder in zichzelf terugtrekt, vecht Chantal voor hun relatie en probeert stukje bij beetje hun leven weer op de rails te krijgen. Dan krijgt ze uit betrouwbare bron te horen dat de dood van Max en Dennis vermoedelijk geen incident was. Langzaam maar zeker komt ze erachter welke schokkende praktijken de grote hotelketens hanteren om het all-inclusive systeem tot een succes te maken
All-inclusive is het debuut van Suzanne Vermeer Suzanne Vermeer (1968) werd geboren in Nijmegen en verhuisde op tienjarige Ieeftijd met haar ouders naar Amsterdam. Zij studeerde Spaans aan de Universiteit van Amsterdam en trok na haar studie naar Barcelona, waar zij nu nog steeds woont en werkzaam is. Vanwege de gevoelige informatie in All-inclusive schrijft zij onder een pseudoniem.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Suzanne Vermeer
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044960945
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
1580171 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288