Alleen

Prijs € 25,00

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Lody B. van de Kamp

Paperback | Juli 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Elke band wordt vroeg of laat verbroken. Op elke liefde volgt ooit een afscheid. En afscheid is er genoeg geweest in haar leven.haar familie keert de jonge Joodse Erna terug uit het concentratiekamp in Duitsland.Erna besluit te luisteren naar de oproep van de Zionisten om in de pas opgerichte staat Israël een nieuw bestaan op te bouwen.Ook daar wachten echter strijd en vertwijfeling. Hoe kan Martin vechten voor hun eigen Joodse land en tegelijk eeuwenoude tradities aan de kant schuiven? De problemen worden levensgrootals Erna ontdekt hoe Zionisten land van Arabieren afpakken en Joodse baby’s laten verdwijnen. Waar kan ze een antwoord vinden op de vragen van haar volk – en van haar eigen leven? * Derde titel van succesauteur Lody van de Kamp

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lody B. van de Kamp
Uitgever
Mozaïek
ISBN
9789023993216
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
202

Beschrijving

Elke band wordt vroeg of laat verbroken. Op elke liefde volgt ooit een afscheid. En afscheid is er genoeg geweest in haar leven.haar familie keert de jonge Joodse Erna terug uit het concentratiekamp in Duitsland.

Erna besluit te luisteren naar de oproep van de Zionisten om in de pas opgerichte staat Israël een nieuw bestaan op te bouwen.
Ook daar wachten echter strijd en vertwijfeling. Hoe kan Martin vechten voor hun eigen Joodse land en tegelijk eeuwenoude tradities aan de kant schuiven? De problemen worden levensgroot
als Erna ontdekt hoe Zionisten land van Arabieren afpakken en Joodse baby’s laten verdwijnen. Waar kan ze een antwoord vinden op de vragen van haar volk – en van haar eigen leven?

* Derde titel van succesauteur Lody van de Kamp

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lody B. van de Kamp
Uitgever
Mozaïek
ISBN
9789023993216
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
202

Pak mee!