Alles of niets!

Prijs € 15,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Gillian King

Paperback | Oktober 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Alles of niets!, een gelaagde feelgoodroman van de Haagse topauteur Gillian King.Nikki's jeugdliefde Koen heeft haar verlaten. Zij kan zich daar niet bij neerleggen en zet alles op alles om hem terug te krijgen, tot ze erachter komt dat ze al maanden dagelijks in de trein zit met een aantrekkelijke man die perfect bij haar past.Die man is Thijs. Zijn vriendin Roos heeft onlangs haar affaire met een collega aan hem opgebiecht. Ze hebben besloten samen verder te gaan, maar Thijs heeft het er moeilijk mee. Dus wanneer hij aan de praat raakt met het meisje in de trein, vertelt hij haar dat hij single is. Zo voelt hij het namelijk ook.Roos doet haar best om na haar misstap haar relatie met Thijs te redden. Als ze via via hoort dat hij is gesignaleerd met een andere vrouw, wil en kan ze dat niet geloven. Het zal toch niet waar zijn dat ze háár Thijs verliest aan een ander?Gillian King heeft haar stijl gevonden. Ze is op haar best in mozaïekverhalen, waarin je meeleeft met alle personages. Dankzij de subtiele humor en herkenbare situaties leest Alles of niets! heerlijk weg.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gillian King
Uitgever
Z&K
ISBN
9789401900584
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

Alles of niets!, een gelaagde feelgoodroman van de Haagse topauteur Gillian King.




Nikki's jeugdliefde Koen heeft haar verlaten. Zij kan zich daar niet bij neerleggen en zet alles op alles om hem terug te krijgen, tot ze erachter komt dat ze al maanden dagelijks in de trein zit met een aantrekkelijke man die perfect bij haar past.




Die man is Thijs. Zijn vriendin Roos heeft onlangs haar affaire met een collega aan hem opgebiecht. Ze hebben besloten samen verder te gaan, maar Thijs heeft het er moeilijk mee. Dus wanneer hij aan de praat raakt met het meisje in de trein, vertelt hij haar dat hij single is. Zo voelt hij het namelijk ook.




Roos doet haar best om na haar misstap haar relatie met Thijs te redden. Als ze via via hoort dat hij is gesignaleerd met een andere vrouw, wil en kan ze dat niet geloven. Het zal toch niet waar zijn dat ze háár Thijs verliest aan een ander?




Gillian King heeft haar stijl gevonden. Ze is op haar best in mozaïekverhalen, waarin je meeleeft met alle personages. Dankzij de subtiele humor en herkenbare situaties leest Alles of niets! heerlijk weg.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gillian King
Uitgever
Z&K
ISBN
9789401900584
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Pak mee!