Alles op het spel

roman

Prijs € 22,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Deeanne Gist

Paperback | Juli 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deeanne Gist heeft met 'Alles op het spel' een opwindend liefdesverhaal geschreven tegen de achtergrond van de vrouwenemancipatie. Billy Jack Tate doet haar voordeel met haar mannennaam. Als een van de weinige vrouwen heeft ze het tot dokter geschopt en nu toont ze op de wereldtentoonstelling in Chicago haar vaardigheden, in de hoop dat ze een eigen praktijk kan beginnen.Maar dan vraagt de knappe Hunter Scott haar om die droom op te geven en zijn vrouw te worden. Billy is verliefd op hem, maar verafschuwt zijn traditionele normen en waarden. Ze stelt haar beslissing uit, maar het einde van de tentoonstelling nadert met rasse schreden. Zal hij ooit kunnen accepteren dat zijn vrouw kostwinner is?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Deeanne Gist
Uitgever
KokBoekencentrum Fictie
ISBN
9789029723251
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Beschrijving

Deeanne Gist heeft met 'Alles op het spel' een opwindend liefdesverhaal geschreven tegen de achtergrond van de vrouwenemancipatie.

Billy Jack Tate doet haar voordeel met haar mannennaam. Als een van de weinige vrouwen heeft ze het tot dokter geschopt en nu toont ze op de wereldtentoonstelling in Chicago haar vaardigheden, in de hoop dat ze een eigen praktijk kan beginnen.
Maar dan vraagt de knappe Hunter Scott haar om die droom op te geven en zijn vrouw te worden. Billy is verliefd op hem, maar verafschuwt zijn traditionele normen en waarden. Ze stelt haar beslissing uit, maar het einde van de tentoonstelling nadert met rasse schreden. Zal hij ooit kunnen accepteren dat zijn vrouw kostwinner is?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Deeanne Gist
Uitgever
KokBoekencentrum Fictie
ISBN
9789029723251
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Pak mee!