Alles over Facebook

Prijs € 9,95

Uitverkocht

Paperback | Oktober 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Maak optimaal gebruik van Facebook - privé en zakelijk!Facebook is immens populair met meer dan 750 miljoen actieve gebruikers wereldwijd. In dit boek leert u alle handelingen voor het aanmaken en vullen van een Facebook-pagina met persoonlijke informatie, foto's, video's, hyperlinks en andere berichten. Ook alle mogelijkheden op het gebied van communicatie met vrienden worden uitgebreid besproken. Daarnaast is Facebook tegenwoordig een platform voor het downloaden van handige toepassingen voor allerlei doeleinden en u kunt zelfs gratis advertenties plaatsen. Verder kunnen ondernemers Facebook gebruiken om hun klantenkring uit te breiden en kunnen verenigingen eenvoudig contact onderhouden met hun leden. Kortom: een titel waarmee u het optimale uit Facebook haalt! Dit computerboek is geschreven volgens de bekende Visual Steps-methode: duidelijke stap voor stap-instructies met schermafbeeldingen. Full colour editie. Geschikt voor thuis- en cursusgebruik. Een greep uit de onderwerpen: *profiel aanmaken en bewerken*account- en privacyinstellingen aanpassen*contact maken met vrienden*foto's, video's en hyperlinks plaatsen*toepassingen installeren en gebruiken*facebook zakelijk gebruiken*gratis adverteren op Marketplace Geschikt voor: Windows 7, Vista, XP en Mac** De schermafbeeldingen in dit boek zijn gemaakt op een computer met het Windows-besturingssysteem. U kunt dit boek echter ook gebruiken op een Mac-computer. In sommige gevallen ziet u wel iets andere vensters, bijvoorbeeld als u een bestand opslaat op uw pc.Benodigde voorkennis: Basiskennis computervaardigheden

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Visual Steps B.V.
ISBN
9789059053878
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Maak optimaal gebruik van Facebook - privé en zakelijk!

Facebook is immens populair met meer dan 750 miljoen actieve gebruikers wereldwijd. In dit boek leert u alle handelingen voor het aanmaken en vullen van een Facebook-pagina met persoonlijke informatie, foto's, video's, hyperlinks en andere berichten.
Ook alle mogelijkheden op het gebied van communicatie met vrienden worden uitgebreid besproken.
Daarnaast is Facebook tegenwoordig een platform voor het downloaden van handige toepassingen voor allerlei doeleinden en u kunt zelfs gratis advertenties plaatsen.
Verder kunnen ondernemers Facebook gebruiken om hun klantenkring uit te breiden en kunnen verenigingen eenvoudig contact onderhouden met hun leden. Kortom: een titel waarmee u het optimale uit Facebook haalt!

Dit computerboek is geschreven volgens de bekende Visual Steps-methode: duidelijke stap voor stap-instructies met schermafbeeldingen. Full colour editie. Geschikt voor thuis- en cursusgebruik.

Een greep uit de onderwerpen:
*profiel aanmaken en bewerken
*account- en privacyinstellingen aanpassen
*contact maken met vrienden
*foto's, video's en hyperlinks plaatsen
*toepassingen installeren en gebruiken
*facebook zakelijk gebruiken
*gratis adverteren op Marketplace

Geschikt voor:
Windows 7, Vista, XP en Mac*

* De schermafbeeldingen in dit boek zijn gemaakt op een computer met het Windows-besturingssysteem. U kunt dit boek echter ook gebruiken op een Mac-computer. In sommige gevallen ziet u wel iets andere vensters, bijvoorbeeld als u een bestand opslaat op uw pc.

Benodigde voorkennis:
Basiskennis computervaardigheden

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Visual Steps B.V.
ISBN
9789059053878
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!