Alles over kaas

een cursus om kennis te maken met de wereld van kaas

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Fiona Beckett

Hardback | September 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een van de simpelste geneugten van het leven is een stuk kaas, wat brood en een glas wijn. Eén stukje goede cheddar kan al de hemel op aarde zijn, maar er zijn gelukkig nog veel meer kazen op de wereld. In dit uitgebreide en toegankelijke boek laat Fiona Beckett zien welke soorten kazen er allemaal zijn en wat je ermee kunt doen. In het hoofdstuk De wondere wereld van kaas lees je hoe kaas wordt gemaakt en waarom er zoveel verschillen in smaak en uiterlijk zijn. Wanneer je eenmaal weet welke soorten kazen er zijn, kun je er gemakkelijker een drankje bij zoeken. In het hoofdstuk Kaas serveren lees je hoe je een perfect kaasplateau kunt samenstellen. Ook krijg je originele tips voor individuele kaasborden en leuke kaas-wijnfeestjes. Ben je wat beter bekend met alle soorten kaas, ga dan verder met het hoofdstuk Koken met kaas. Fiona geeft haar eigen draai aan bekende favorieten in recepten als Extra krokante macaroni met kaas en Lavendelhoning-vanillecheesecake. Daarnaast laat ze zien hoe je optimaal van elk seizoen kunt genieten, met heerlijke, originele lente-, zomer-, herfst- en wintersalades. Vergeet de zelfgemaakte bijgerechten die jouw kaasplateau zo bijzonder maken niet, zoals Brood met zaden en venkelzaad of Kweeperencompote met rode wijn en kruidnagel.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Fiona Beckett
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048302239
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Een van de simpelste geneugten van het leven is een stuk kaas, wat brood en een glas wijn. Eén stukje goede cheddar kan al de hemel op aarde zijn, maar er zijn gelukkig nog veel meer kazen op de wereld. In dit uitgebreide en toegankelijke boek laat Fiona Beckett zien welke soorten kazen er allemaal zijn en wat je ermee kunt doen.

In het hoofdstuk De wondere wereld van kaas lees je hoe kaas wordt gemaakt en waarom er zoveel verschillen in smaak en uiterlijk zijn. Wanneer je eenmaal weet welke soorten kazen er zijn, kun je er gemakkelijker een drankje bij zoeken.

In het hoofdstuk Kaas serveren lees je hoe je een perfect kaasplateau kunt samenstellen. Ook krijg je originele tips voor individuele kaasborden en leuke kaas-wijnfeestjes. Ben je wat beter bekend met alle soorten kaas, ga dan verder met het hoofdstuk Koken met kaas. Fiona geeft haar eigen draai aan bekende favorieten in recepten als Extra krokante macaroni met kaas en Lavendelhoning-vanillecheesecake.

Daarnaast laat ze zien hoe je optimaal van elk seizoen kunt genieten, met heerlijke, originele lente-, zomer-, herfst- en wintersalades. Vergeet de zelfgemaakte bijgerechten die jouw kaasplateau zo bijzonder maken niet, zoals Brood met zaden en venkelzaad of Kweeperencompote met rode wijn en kruidnagel.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Fiona Beckett
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048302239
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Pak mee!