Alles voor jou (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Liane Moriarty

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ellen O’Farrell werkt als hypnotherapeut in het excentrieke strandhuis dat ze van haar grootouders heeft geërfd. Op haar tumultueuze relatiegeschiedenis na, heeft ze een fijn leven. Al zou ze inmiddels weleens iemand willen tegenkomen die bij haar blijft. Wanneer ze Patrick ontmoet heeft ze goede hoop: hij is knap, vrijgezel, heeft een baan én hij vindt haar ook leuk. Maar dan komt het gevreesde moment: hij moet haar iets vertellen. Ellen is voorbereid op het ergste, maar wordt verrast. Het blijkt dat Patricks ex-vriendin hem stalkt. Dat vindt ze eigenlijk wel interessant. Ze heeft een relatie met iemand die het waard is om gestalkt te worden. Ook is ze gefascineerd door de motieven van deze vrouw. Ze zou haar eigenlijk weleens willen ontmoeten. Ellen weet dit niet, maar ze heeft haar al ontmoet.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Liane Moriarty
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044978131
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2019
Bestandsgrootte
1243 Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
400

Beschrijving

Ellen O’Farrell werkt als hypnotherapeut in het excentrieke strandhuis dat ze van haar grootouders heeft geërfd. Op haar tumultueuze relatiegeschiedenis na, heeft ze een fijn leven. Al zou ze inmiddels weleens iemand willen tegenkomen die bij haar blijft. Wanneer ze Patrick ontmoet heeft ze goede hoop: hij is knap, vrijgezel, heeft een baan én hij vindt haar ook leuk. Maar dan komt het gevreesde moment: hij moet haar iets vertellen.
Ellen is voorbereid op het ergste, maar wordt verrast. Het blijkt dat Patricks ex-vriendin hem stalkt. Dat vindt ze eigenlijk wel interessant. Ze heeft een relatie met iemand die het waard is om gestalkt te worden. Ook is ze gefascineerd door de motieven van deze vrouw. Ze zou haar eigenlijk weleens willen ontmoeten.
Ellen weet dit niet, maar ze heeft haar al ontmoet.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Liane Moriarty
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044978131
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2019
Bestandsgrootte
1243 Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
400