Alles wat is (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

James Salter

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Na de Tweede Wereldoorlog keert marinier Philip Bowman terug naar Amerika, waar hij al snel als redacteur aan de slag gaat. In die periode was de uitgeverswereld nog kleinschalig een tijd van bijeenkomsten in chique appartementen en feestjes die steevast uit de hand liepen. Bowman dompelt zich onder in deze wereld van vluchtige intimiteiten en onverwachte veroveringen. Maar er is één verovering die hij vergeefs najaagt: die van de liefde. Eén huwelijk mislukt, een ander vindt nooit plaats en hij raakt in de ban van een vrouw die hem verraadt. Plotseling bevindt Bowman zich op een pad dat hij nooit verwacht had in te slaan. Alles wat is is geschreven in Salters kenmerkende poëtische stijl. Het is een meeslepend en verleidelijk liefdesverhaal over de passies en teleurstellingen die een man in zijn leven meemaakt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
James Salter
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023477525
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2013
Bestandsgrootte
860774 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
293

Beschrijving

Na de Tweede Wereldoorlog keert marinier Philip Bowman terug naar Amerika, waar hij al snel als redacteur aan de slag gaat. In die periode was de uitgeverswereld nog kleinschalig een tijd van bijeenkomsten in chique appartementen en feestjes die steevast uit de hand liepen. Bowman dompelt zich onder in deze wereld van vluchtige intimiteiten en onverwachte veroveringen. Maar er is één verovering die hij vergeefs najaagt: die van de liefde. Eén huwelijk mislukt, een ander vindt nooit plaats en hij raakt in de ban van een vrouw die hem verraadt. Plotseling bevindt Bowman zich op een pad dat hij nooit verwacht had in te slaan.
Alles wat is is geschreven in Salters kenmerkende poëtische stijl. Het is een meeslepend en verleidelijk liefdesverhaal over de passies en teleurstellingen die een man in zijn leven meemaakt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
James Salter
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023477525
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2013
Bestandsgrootte
860774 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
293