Als de schaduw die verdwijnt (e-Book)

Prijs € 12,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Antonio Muñoz Molina

EPUB met digitaal watermerk | September 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Terwijl de FBI naar hem op zoek is voor de moord op Martin Luther King, lukt het James Earl Ray om op valse paspoorten vanuit Amerika Lissabon te bereiken. Met behulp van vrijgekomen FBI-stukken reconstrueert Antonio Muñoz Molina de laatste stappen van Ray voor zijn arrestatie en neemt hij ons mee in diens hersenspinsels en zijn beruchte misdaad. Lissabon is ook de stad die Muñoz Molina inspireerde voor zijn eerste roman, Winter in Lissabon. Als hij er na dertig jaar terugkeert, wordt de stad het toneel voor drie elkaar afwisselende verhalen: Ray, die in 1968 het mikpunt is van een internationale klopjacht; de schrijver die er in 1987 zijn literaire stem zoekt; en Muñoz Molina die in het heden reflecteert op de mogelijkheid om via de roman de wereld door andermans ogen te verbeelden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Antonio Muñoz Molina
Uitgever
De Geus
ISBN
9789044538731
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2018
Bestandsgrootte
10874101 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
410

Beschrijving

Terwijl de FBI naar hem op zoek is voor de moord op Martin Luther King, lukt het James Earl Ray om op valse paspoorten vanuit Amerika Lissabon te bereiken. Met behulp van vrijgekomen FBI-stukken reconstrueert Antonio Muñoz Molina de laatste stappen van Ray voor zijn arrestatie en neemt hij ons mee in diens hersenspinsels en zijn beruchte misdaad.
Lissabon is ook de stad die Muñoz Molina inspireerde voor zijn eerste roman, Winter in Lissabon. Als hij er na dertig jaar terugkeert, wordt de stad het toneel voor drie elkaar afwisselende verhalen: Ray, die in 1968 het mikpunt is van een internationale klopjacht; de schrijver die er in 1987 zijn literaire stem zoekt; en Muñoz Molina die in het heden reflecteert op de mogelijkheid om via de roman de wereld door andermans ogen te verbeelden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Antonio Muñoz Molina
Uitgever
De Geus
ISBN
9789044538731
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2018
Bestandsgrootte
10874101 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
410