Als de tijd daar is - grote letter uitgave

Prijs € 29,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Henny Thijssing-Boer

Paperback | Mei 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ankie en Geert waren beide arbeiderskinderen en hielden van elkaar, maar Geert trouwt met de enige dochter van een rijke boer. Niet omdat hij op rijkdom uit is, maar omdat hij voor het erfelijk belaste meisje de enige kans is en hij uiteindelijk tot een huwelijk gedwongen wordt.Ankie en Geert blijven van elkaar houden, maar Geert is gebonden en Ankie respecteert dat, ook als zij later op de boerderij van Geert gaat helpen. Een boek dat graag gelzen zal worden, vooral om de moed van deze vrouw die het leven, met al zijn tegenslagen, durft te aanvaarden.Henny ¬Thijssing-Boer (1933 - 2011) heeft bijna negentig romans geschreven. Met jaarlijks bijna twee miljoen uitleningen voerde zij in de jaren '90 enkele jaren de Top 100 van de meest uitgeleende auteurs in de Nederlandse openbare bibliotheken aan.Uitgeverij Oorsprong brengt vijftien van haar boeken als gecorrigeerde herdruk uit.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Henny Thijssing-Boer
Uitgever
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789461012142
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
420

Beschrijving

Ankie en Geert waren beide arbeiderskinderen en hielden van elkaar, maar Geert trouwt met de enige dochter van een rijke boer. Niet omdat hij op rijkdom uit is, maar omdat hij voor het erfelijk belaste meisje de enige kans is en hij uiteindelijk tot een huwelijk gedwongen wordt.
Ankie en Geert blijven van elkaar houden, maar Geert is gebonden en Ankie respecteert dat, ook als zij later op de boerderij van Geert gaat helpen. Een boek dat graag gelzen zal worden, vooral om de moed van deze vrouw die het leven, met al zijn tegenslagen, durft te aanvaarden.

Henny ¬Thijssing-Boer (1933 - 2011) heeft bijna negentig romans geschreven. Met jaarlijks bijna twee miljoen uitleningen voerde zij in de jaren '90 enkele jaren de Top 100 van de meest uitgeleende auteurs in de Nederlandse openbare bibliotheken aan.
Uitgeverij Oorsprong brengt vijftien van haar boeken als gecorrigeerde herdruk uit.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Henny Thijssing-Boer
Uitgever
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789461012142
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
420

Pak mee!