Als het geluk aanklopt - grote letter uitgave

Prijs € 29,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Julia Burgers-Drost

Paperback | Maart 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hendrik Baank gelooft toch werkelijk dat hij voor de derde keer in z'n leven echt verliefd is. De eerste keer was het niet wederzijds, dus is hij met zijn toch al gesloten karakter nog voorzichtiger geworden. Bovendien is z'n moeder, die nog altijd veel invloed op haar zoon schijnt te hebben, niet zo erg gecharmeerd van de stadse juf die Hendriks aandacht heeft weten te trekken. Deze Katrien rijdt maar rond in dat gekke autootje met gordijntjes en gaat joggen in alle vroegte. Nee, zij weet dan nog wel een andere vrouw voor haar zoon! Dat Hendrik toch wel wat zelfstandiger is geworden, blijkt uit de beslissing die hij neemt als het met het boerenbedrijf niet meer zo goed gaat. Maar in de liefde handelt hij niet zo doortastend. Vandaar dat Katrien hem ontglipt en de wegen van deze twee mensen steeds vaker uit elkaar komen te liggen. Maar dan, zeer onverwachts, klopt het geluk toch aan, en geeft Katrien zich volledig over aan de man die haar liefde meer dan waard is.Julia Burgers-Drost (1938-2013) publiceerde al in de jaren zeventig en tachtig korte verhalen in diverse kranten. In 1983 verscheen haar eerste roman 'Wachten op de oogst' die gevolgd werd door bijna 100 andere titels.In haar oeuvre van romantische fictie verwoordde de auteur vaak hedendaagse thema's en levensvragen.Uitgeverij Oorsprong brengt vier van haar boeken als gecorrigeerde herdruk uit.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Julia Burgers-Drost
Uitgever
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789461011992
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
372

Beschrijving

Hendrik Baank gelooft toch werkelijk dat hij voor de derde keer in z'n leven echt verliefd is. De eerste keer was het niet wederzijds, dus is hij met zijn toch al gesloten karakter nog voorzichtiger geworden. Bovendien is z'n moeder, die nog altijd veel invloed op haar zoon schijnt te hebben, niet zo erg gecharmeerd van de stadse juf die Hendriks aandacht heeft weten te trekken. Deze Katrien rijdt maar rond in dat gekke autootje met gordijntjes en gaat joggen in alle vroegte. Nee, zij weet dan nog wel een andere vrouw voor haar zoon! Dat Hendrik toch wel wat zelfstandiger is geworden, blijkt uit de beslissing die hij neemt als het met het boerenbedrijf niet meer zo goed gaat. Maar in de liefde handelt hij niet zo doortastend. Vandaar dat Katrien hem ontglipt en de wegen van deze twee mensen steeds vaker uit elkaar komen te liggen. Maar dan, zeer onverwachts, klopt het geluk toch aan, en geeft Katrien zich volledig over aan de man die haar liefde meer dan waard is.

Julia Burgers-Drost (1938-2013) publiceerde al in de jaren zeventig en tachtig korte verhalen in diverse kranten. In 1983 verscheen haar eerste roman 'Wachten op de oogst' die gevolgd werd door bijna 100 andere titels.
In haar oeuvre van romantische fictie verwoordde de auteur vaak hedendaagse thema's en levensvragen.

Uitgeverij Oorsprong brengt vier van haar boeken als gecorrigeerde herdruk uit.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Julia Burgers-Drost
Uitgever
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789461011992
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
372

Pak mee!