Als ik jou niet had - grote letter uitgave

Prijs € 27,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Gerda van Wageningen

Paperback | Mei 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Merle weet zich als secretaresse geen houding te geven tegenover Joris, haar nuchtere en vrolijke werkgever, vanwege een minderwaardigheidscomplex over haar uiterlijk. Merle mag dan geen schoonheid zijn, aardig is ze zeker. Als vrijwilligster in een ziekenhuis ontmoet ze Anton, een zwaar depressieve jongen. Maar dit leidt tot misverstanden en spanningen. Hoe kan Merle hieruit raken?Sinds 1979 publiceert Gerda van Wageningen met grote regelmaat romantische boeken, inmiddels meer dan 100 titels! Een deel van haar romans zijn historisch. In de andere romans is altijd een actueel thema verwerkt. De meeste boeken spelen zich af op het platteland. Als een rode lijn loopt door haar boeken de strijd van mensen om zich niet klein te laten krijgen door hun problemen, maar om te leren daar zo goed mogelijk mee om te gaan. De positieve kijk die ze zelf op het leven heeft, is in alle boeken merkbaar. Dat haar boeken zoveel gelezen worden geeft wel aan, dat er veel behoefte is aan goede boeken met een romantische inslag.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gerda van Wageningen
Uitgever
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789461011329
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Beschrijving

Merle weet zich als secretaresse geen houding te geven tegenover Joris, haar nuchtere en vrolijke werkgever, vanwege een minderwaardigheidscomplex over haar uiterlijk. Merle mag dan geen schoonheid zijn, aardig is ze zeker. Als vrijwilligster in een ziekenhuis ontmoet ze Anton, een zwaar depressieve jongen. Maar dit leidt tot misverstanden en spanningen. Hoe kan Merle hieruit raken?

Sinds 1979 publiceert Gerda van Wageningen met grote regelmaat romantische boeken, inmiddels meer dan 100 titels! Een deel van haar romans zijn historisch. In de andere romans is altijd een actueel thema verwerkt. De meeste boeken spelen zich af op het platteland. Als een rode lijn loopt door haar boeken de strijd van mensen om zich niet klein te laten krijgen door hun problemen, maar om te leren daar zo goed mogelijk mee om te gaan. De positieve kijk die ze zelf op het leven heeft, is in alle boeken merkbaar. Dat haar boeken zoveel gelezen worden geeft wel aan, dat er veel behoefte is aan goede boeken met een romantische inslag.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gerda van Wageningen
Uitgever
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789461011329
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Pak mee!