ALS-trilogie, Ontmaskering 2

Prijs € 17,95

Uitverkocht

Henk Claasen

Hardback | November 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Het was meer rook dan vuur. Veel rook. Gerard Manten deed zijn ogen weer open. De kamer vol rook verdrong het beeld van dokter Van Steeg. Zijn ogen prikten. Hij kreeg het benauwd, moest hoesten, maar kreeg daardoor niet meer lucht. Hij zou niet verbranden, maar stikken!...'Henk Claasen, Amsterdam 1947, studeerde Nederlands en Literatuurwetenschap. Als leraar Nederlands en conrector was hij verbonden aan verschillende scholen in de regio Amersfoort. In 2006 werd hij getroffen door de spierziekte ALS. Sindsdien houdt hij zich bezig met schrijven. In minder dan een jaar heeft hij de eerste ALS-trilogie voltooid: drie misdaadverhalen die al diverse herdrukken hebben beleefd. Inmiddels is Henk Claasen begonnen aan een tweede trilogie. Het eerste deel van deze tweede trilogie, Eerzucht, verscheen in juni 2012. Ontmaskering zet de spannende lijn van de eerder verschenen boeken voort. 'Een aanwinst voor de Nederlandse misdaadliteratuur', aldus een recensie van de Nederlandse Bibliotheek Centrale.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Henk Claasen
Uitgever
Regioboek
ISBN
9789087881870
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

'Het was meer rook dan vuur. Veel rook. Gerard Manten deed zijn ogen weer open. De kamer vol rook verdrong het beeld van dokter Van Steeg. Zijn ogen prikten. Hij kreeg het benauwd, moest hoesten, maar kreeg daardoor niet meer lucht. Hij zou niet verbranden, maar stikken!...'

Henk Claasen, Amsterdam 1947, studeerde Nederlands en Literatuurwetenschap. Als leraar Nederlands en conrector was hij verbonden aan verschillende scholen in de regio Amersfoort. In 2006 werd hij getroffen door de spierziekte ALS. Sindsdien houdt hij zich bezig met schrijven. In minder dan een jaar heeft hij de eerste ALS-trilogie voltooid: drie misdaadverhalen die al diverse herdrukken hebben beleefd.
Inmiddels is Henk Claasen begonnen aan een tweede trilogie. Het eerste deel van deze tweede trilogie, Eerzucht, verscheen in juni 2012. Ontmaskering zet de spannende lijn van de eerder verschenen boeken voort.
'Een aanwinst voor de Nederlandse misdaadliteratuur', aldus een recensie van de Nederlandse Bibliotheek Centrale.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Henk Claasen
Uitgever
Regioboek
ISBN
9789087881870
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224