Altijd (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Letizia Pezzali

EPUB met digitaal watermerk | December 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Giulia is tweeëndertig en verdient meer geld dan ze kan uitgeven. Ze werkt bij een grote bank in Londen, heeft geen tijd voor zichzelf, en haar vriendschappen gaan niet verder dan social media en wat casual seks. Ze verlangt hartstochtelijk naar zingeving in haar leven.Wanneer de Brexit haar tot een keuze dwingt, besluit Giulia om terug te gaan naar haar geboortestad Milaan. Enerzijds is ze opgelucht dat ze een punt kan zetten achter haar verblijf in Londen, maar anderzijds beseft ze dat ze in Italië haar verleden onder ogen zal moeten komen. Want de heftige verhouding die ze tijdens haar studie had met een oudere getrouwde man, heeft ze nooit helemaal achter zich kunnen laten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Letizia Pezzali
Uitgever
Wereldbibliotheek
ISBN
9789028443280
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2019
Bestandsgrootte
733538 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Giulia is tweeëndertig en verdient meer geld dan ze kan uitgeven. Ze werkt bij een grote bank in Londen, heeft geen tijd voor zichzelf, en haar vriendschappen gaan niet verder dan social media en wat casual seks. Ze verlangt hartstochtelijk naar zingeving in haar leven.

Wanneer de Brexit haar tot een keuze dwingt, besluit Giulia om terug te gaan naar haar geboortestad Milaan. Enerzijds is ze opgelucht dat ze een punt kan zetten achter haar verblijf in Londen, maar anderzijds beseft ze dat ze in Italië haar verleden onder ogen zal moeten komen. Want de heftige verhouding die ze tijdens haar studie had met een oudere getrouwde man, heeft ze nooit helemaal achter zich kunnen laten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Letizia Pezzali
Uitgever
Wereldbibliotheek
ISBN
9789028443280
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2019
Bestandsgrootte
733538 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig