Ambulante handel

Prijs € 17,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

C.F. de Bas

Paperback | Juni 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ambulante handel is een roman met autobiografische elementen van de auteur Cor F. de Bas. Op ontwapenende wijze schrijft hij over de ontluikende sexualiteit van een jongeman die op allerlei creatieve manieren aan geld weet te komen waarmee hij de meisjes in zijn omgeving kan 'verleiden' tot sexuele hande-lingen. Hij groeit op in de middenstand en krijgt zijn eerste baantje in het bedrijf van zijn vader, een kachelsmederij. Hij start met huis-aan-huis verkoop van kacheltjes, wat de basis legt voor zijn verdere carrière in de ambulante handel. Hij belandt o.a. in de verkoop van schilderijen, encyclopedieën en kunstgebitten. In dit boek worden zijn belevenissen in de handel afgewisseld met hartstochtelijke avontuurtjes.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
C.F. de Bas
Uitgever
U2pi BV
ISBN
9789087592783
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
353

Beschrijving

Ambulante handel is een roman met autobiografische elementen van de auteur Cor F. de Bas.
Op ontwapenende wijze schrijft hij over de ontluikende sexualiteit van een jongeman die op allerlei creatieve manieren aan geld weet te komen waarmee hij de meisjes in zijn omgeving kan 'verleiden' tot sexuele hande-lingen.
Hij groeit op in de middenstand en krijgt zijn eerste baantje in het bedrijf van zijn vader, een kachelsmederij. Hij start met huis-aan-huis verkoop van kacheltjes, wat de basis legt voor zijn verdere carrière in de ambulante handel. Hij belandt o.a. in de verkoop van schilderijen, encyclopedieën en kunstgebitten.
In dit boek worden zijn belevenissen in de handel afgewisseld met hartstochtelijke avontuurtjes.


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
C.F. de Bas
Uitgever
U2pi BV
ISBN
9789087592783
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
353

Pak mee!