Amsterdamse sinterklaasverhalen

Prijs € 9,95

Uitverkocht

Frans Bakker

Paperback | November 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Voor iedereen is duidelijk dat er maar één echte Sinterklaas is . Daarnaast werken er ieder jaar weer veel hulpKlazen met de Sint mee. Amsterdammer en hulpSinterklaas in hart en nieren Frans Bakker schreef dit boekje. Het zijn de verhalen over de ervaringen van meer dan 40 jaar. Samen met zijn Pieten beleefden ze grappige dingen. Maar soms sloeg ook de ernst toe als je binnenkomt in het gezin of een instelling, waar ook droevige omstandigheden bij de viering van het Sinterklaasfeest een rol kunnen spelen. Het boek is rechttoe rechtaan geschreven. Geen literaire hoogstandjes maar geschreven zoals je een verhaal vertelt. Soms humoristisch, soms grappig en een enkele keer ontroerend. Sinterklaas wie kent hem niet? Na het lezen van dit boekje kent u in ieder geval de hulpSinterklaas Frans Bakker.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Frans Bakker
Uitgever
Boekenmaker.nl
ISBN
9789088420900
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Voor iedereen is duidelijk dat er maar één echte Sinterklaas is . Daarnaast werken er ieder jaar weer veel hulpKlazen met de Sint mee.
Amsterdammer en hulpSinterklaas in hart en nieren Frans Bakker schreef dit boekje. Het zijn de verhalen over de ervaringen van meer dan 40 jaar. Samen met zijn Pieten beleefden ze grappige dingen. Maar soms sloeg ook de ernst toe als je binnenkomt in het gezin of een instelling, waar ook droevige omstandigheden bij de viering van het Sinterklaasfeest een rol kunnen spelen. Het boek is rechttoe rechtaan geschreven. Geen literaire hoogstandjes maar geschreven zoals je een verhaal vertelt.
Soms humoristisch, soms grappig en een enkele keer ontroerend. Sinterklaas wie kent hem niet?

Na het lezen van dit boekje kent u in ieder geval de hulpSinterklaas Frans Bakker.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Frans Bakker
Uitgever
Boekenmaker.nl
ISBN
9789088420900
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Pak mee!