Andre Hazes

het verhaal van zijn leven

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Bert Hiddema

Paperback | Januari 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

André Hazes. Het verhaal van zijn leven is het definitieve boek over de nog altijd populaire Amsterdamse volkszanger. We volgen hem vanaf zijn jeugd in de Amsterdamse Pijp, waar hij als jongetje op de Albert Cuypmarkt zong. Later nam zijn roem een hoge vlucht. Biograaf Bert Hiddema belicht zijn leven van alle kanten. Hij spreekt familieleden, vrienden en oude bekenden die hun stilzwijgen doorbreken. Over zijn drie huwelijken en vier kinderen, zijn ouders, broers en zus, een stormachtige carrière in de lokale politiek, oplichtingspraktijken en de successen in Ahoy.André Hazes. Het verhaal van zijn leven schildert levensecht hoe de volkszanger uitgroeide tot de legende die hij nog altijd is.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bert Hiddema
Uitgever
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046815113
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Beschrijving

André Hazes. Het verhaal van zijn leven is het definitieve boek over de nog altijd populaire Amsterdamse volkszanger. We volgen hem vanaf zijn jeugd in de Amsterdamse Pijp, waar hij als jongetje op de Albert Cuypmarkt zong. Later nam zijn roem een hoge vlucht. Biograaf Bert Hiddema belicht zijn leven van alle kanten. Hij spreekt familieleden, vrienden en oude bekenden die hun stilzwijgen doorbreken. Over zijn drie huwelijken en vier kinderen, zijn ouders, broers en zus, een stormachtige carrière in de lokale politiek, oplichtingspraktijken en de successen in Ahoy.

André Hazes. Het verhaal van zijn leven schildert levensecht hoe de volkszanger uitgroeide tot de legende die hij nog altijd is.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bert Hiddema
Uitgever
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046815113
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Pak mee!