Angelfall / 1 Penryn en het einde der dagen (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Susan Ee

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Susan Ee, Angelfall 1 - Penryn & Het einde der dagen De engelen van de apocalyps hebben de macht overgenomen in de wereld, en het is een chaos. Overdag schuimen bendes de straten af, s nachts heersen angst en bijgeloof. Wanneer Penryns kleine zusje door gewelddadige engelen wordt ontvoerd, grijpt Penryn in: ze zal alles doen om haar zusje terug te krijgen. Maar daar heeft ze hulp voor nodig en die hulp komt uitgerekend van Raffe, een engel zonder vleugels Penryn en Raffe zijn vijanden, maar samen ondernemen ze de gevaarlijke tocht naar het hoofdkwartier van de engelen. Waar is Penryns zusje? En kan Raffe ooit zijn vleugels terugkrijgen? Susan Ee werkte als advocaat, maar is nu fulltime schrijver. Ze is de auteur van de trilogie Angelfall, die een ware sensatie veroorzaakte op Goodreads.com met een recordaantal recensies.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Susan Ee
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789021809366
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2014
Bestandsgrootte
1534687 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
267

Beschrijving

Susan Ee, Angelfall 1 - Penryn & Het einde der dagen

De engelen van de apocalyps hebben de macht overgenomen in de wereld, en het is een chaos. Overdag schuimen bendes de straten af, s nachts heersen angst en bijgeloof. Wanneer Penryns kleine zusje door gewelddadige engelen wordt ontvoerd, grijpt Penryn in: ze zal alles doen om haar zusje terug te krijgen.

Maar daar heeft ze hulp voor nodig en die hulp komt uitgerekend van Raffe, een engel zonder vleugels

Penryn en Raffe zijn vijanden, maar samen ondernemen ze de gevaarlijke tocht naar het hoofdkwartier van de engelen. Waar is Penryns zusje? En kan Raffe ooit zijn vleugels terugkrijgen?

Susan Ee werkte als advocaat, maar is nu fulltime schrijver. Ze is de auteur van de trilogie Angelfall, die een ware sensatie veroorzaakte op Goodreads.com met een recordaantal recensies.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Susan Ee
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789021809366
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2014
Bestandsgrootte
1534687 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
267