Angst

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Tom Davis

Paperback | April 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Adanna woont in het door honger en aids geteisterde Swaziland. Haar moeder is doodziek en ze draagt alleen de zorg voor haar broertje en zusje. Adanna is de wanhoop nabij. Dan krijgt ze een droom… Fotograaf Stuart Daniels heeft naam gemaakt met een foto die hij schoot in Congo. De gruwelijkheden blijven hem echter achtervolgen. Zijn huwelijk en werk lijden hier steeds meer onder. Hij krijgt nog één kans van zijn baas en keert terug naar Afrika. Daar ontmoet hij Adanna. Zo levensecht beschreven dat de rillingen over je rug lopenTom Davis is schrijver en directeur van Children’s HopeChest, een christelijke hulporganisatie die weeskinderen helpt in Oost-Europa en Afrika. Davis heeft economie, pastoraat en theologie gestudeerd. Hij schreef eerder Rode letters, zilte tranen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tom Davis
Uitgever
Voorhoeve
ISBN
9789029719711
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
287

Beschrijving

Adanna woont in het door honger en aids geteisterde Swaziland. Haar moeder is doodziek en ze draagt alleen de zorg voor haar broertje en zusje. Adanna is de wanhoop nabij. Dan krijgt ze een droom…

Fotograaf Stuart Daniels heeft naam gemaakt met een foto die hij schoot in Congo. De gruwelijkheden blijven hem echter achtervolgen. Zijn huwelijk en werk lijden hier steeds meer onder. Hij krijgt nog één kans van zijn baas en keert terug naar Afrika. Daar ontmoet hij Adanna.

Zo levensecht beschreven dat de rillingen over je rug lopen

Tom Davis is schrijver en directeur van Children’s HopeChest, een christelijke hulporganisatie die weeskinderen helpt in Oost-Europa en Afrika. Davis heeft economie, pastoraat en theologie gestudeerd. Hij schreef eerder Rode letters, zilte tranen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tom Davis
Uitgever
Voorhoeve
ISBN
9789029719711
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
287

Pak mee!