ANWB Actief Loiredal

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Bert Hiddema

Paperback | Maart 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dé reisgids voor de actieve vakantieganger. Met wandelingen, fietstochten en autoroutes. Een rivierlandschap met bossen en akkers bepalen het aanzien van het Loiredal. Maar wie er geweest is weet dat er beroemde kastelen staan en dat de streek interessante steden, kerken en musea rijk is. Deze gids is bedoeld voor reizigers die ter plekke een aantal dagtochten willen maken om de omgeving te verkennen. Dit kan met deze gids per fiets, te voet of met de auto. De gids begint met plaatsbeschrijvingen van alle plaatsen in het gebied die de moeite waard zijn. Vervolgens komen de 30 dagtochten aan bod. De tochten zijn voorzien van een kaartje met de lengte, duur, moeilijkheidsgraad en horecavoorzieningen. Bovendien kunnen van alle wandelingen de GPS-tracks worden gedownload.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bert Hiddema
Uitgever
ANWB Media
ISBN
9789018031237
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
147

Beschrijving

Dé reisgids voor de actieve vakantieganger. Met wandelingen, fietstochten en autoroutes.

Een rivierlandschap met bossen en akkers bepalen het aanzien van het Loiredal. Maar wie er geweest is weet dat er beroemde kastelen staan en dat de streek interessante steden, kerken en musea rijk is. Deze gids is bedoeld voor reizigers die ter plekke een aantal dagtochten willen maken om de omgeving te verkennen. Dit kan met deze gids per fiets, te voet of met de auto.

De gids begint met plaatsbeschrijvingen van alle plaatsen in het gebied die de moeite waard zijn. Vervolgens komen de 30 dagtochten aan bod. De tochten zijn voorzien van een kaartje met de lengte, duur, moeilijkheidsgraad en horecavoorzieningen. Bovendien kunnen van alle wandelingen de GPS-tracks worden gedownload.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bert Hiddema
Uitgever
ANWB Media
ISBN
9789018031237
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
147

Pak mee!