ANWB Wandelen met je hond 3

Prijs € 8,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Nicky Gootjes

Paperback | Juni 2008 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De hond lekker laten rennen, spelen en zwemmen. Waar mag dat in Nederland? In de succesvolle serie ‘wandelen met je hond’ zijn tal van wandelroutes in verrassende losloopgebieden overzichtelijk gebundeld in drie handzame boekjes. Samen zijn dit 71 wandelingen door verschillende gebieden zoals heide, bos en strand. Honden vinden ook ravotten in en rond het water heerlijk. Daarom bevat wandelen met je hond deel 3 naast 21 nieuwe wandelingen ook 86 locaties waar de hond lekker het water in kan. Kortom, deze gids bevat alle ingrediënten voor een heerlijk wandelavontuur. - 21 Wandelroutes - 86 Waterpret locaties - Indeling per provincie

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nicky Gootjes
Uitgever
ANWB Media
ISBN
9789018026455
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112

Beschrijving

De hond lekker laten rennen, spelen en zwemmen. Waar mag dat in Nederland? In de succesvolle serie ‘wandelen met je hond’ zijn tal van wandelroutes in verrassende losloopgebieden overzichtelijk gebundeld in drie handzame boekjes. Samen zijn dit 71 wandelingen door verschillende gebieden zoals heide, bos en strand.

Honden vinden ook ravotten in en rond het water heerlijk. Daarom bevat wandelen met je hond deel 3 naast 21 nieuwe wandelingen ook 86 locaties waar de hond lekker het water in kan. Kortom, deze gids bevat alle ingrediënten voor een heerlijk wandelavontuur.

- 21 Wandelroutes
- 86 Waterpret locaties
- Indeling per provincie

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nicky Gootjes
Uitgever
ANWB Media
ISBN
9789018026455
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112

Pak mee!