Appeasement (e-Book)

Chamberlain, Hitler, Churchill en de weg naar oorlog

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Tim Bouverie

EPUB met digitaal watermerk | November 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In Appeasement neemt de jonge, baanbrekende historicus Tim Bouverie ons mee naar de jaren dertig van de vorige eeuw. Hij schildert een onvergetelijk portret van de Britse ministers, aristocraten en amateurdiplomaten die lange tijd angstvallig de confrontatie met Hitler-Duitsland uit de weg gingen en wier acties en passiviteit Europa noodlottig zouden worden. Het boek bestrijkt de periode vanaf Hitlers machtsovername in 1933 tot aan de evacuatie van het Britse leger op de stranden van Duinkerken in mei 1940. Behalve een onthullende geschiedenis is Appeasement een tijdloze les over de noodzaak om op te treden tegen agressie en autoritarisme – en de rampspoed die volgt als we dat nalaten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tim Bouverie
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029540599
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2019
Bestandsgrootte
5146055 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
585

Beschrijving

In Appeasement neemt de jonge, baanbrekende historicus Tim Bouverie ons mee naar de jaren dertig van de vorige eeuw. Hij schildert een onvergetelijk portret van de Britse ministers, aristocraten en amateurdiplomaten die lange tijd angstvallig de confrontatie met Hitler-Duitsland uit de weg gingen en wier acties en passiviteit Europa noodlottig zouden worden.
Het boek bestrijkt de periode vanaf Hitlers machtsovername in 1933 tot aan de evacuatie van het Britse leger op de stranden van Duinkerken in mei 1940. Behalve een onthullende geschiedenis is Appeasement een tijdloze les over de noodzaak om op te treden tegen agressie en autoritarisme – en de rampspoed die volgt als we dat nalaten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tim Bouverie
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029540599
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2019
Bestandsgrootte
5146055 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
585