Arabieren kijken

de alledaagse revolutie

Prijs € 21,99

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Hassnae Bouazza

Paperback | Januari 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Arabische wereld wordt vaak beschreven vanuit een historisch en politiek perspectief. Onderdrukking, religieus extremisme en rechteloosheid zijn enkele van de kwalificaties die vaak vallen. Voeg daar een flinke scheut vrouwenonderdrukking aan toe en we hebben de kern van het gemiddelde boek over de Arabische wereld te pakken.Voor het gemak wordt vergeten dat er vooral gewone mensen in de Arabische landen leven. Mensen die niet, zoals de beelden in de media ons willen laten geloven, dagelijks vlaggen verbanden en de westerse wereld haten, maar mensen met universele verlangens en gevoelens. Mensen van vlees en bloed.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hassnae Bouazza
Uitgever
Ambo
ISBN
9789026326172
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De Arabische wereld wordt vaak beschreven vanuit een historisch en politiek perspectief. Onderdrukking, religieus extremisme en rechteloosheid zijn enkele van de kwalificaties die vaak vallen. Voeg daar een flinke scheut vrouwenonderdrukking aan toe en we hebben de kern van het gemiddelde boek over de Arabische wereld te pakken.
Voor het gemak wordt vergeten dat er vooral gewone mensen in de Arabische landen leven. Mensen die niet, zoals de beelden in de media ons willen laten geloven, dagelijks vlaggen verbanden en de westerse wereld haten, maar mensen met universele verlangens en gevoelens. Mensen van vlees en bloed.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hassnae Bouazza
Uitgever
Ambo
ISBN
9789026326172
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!