Assepoester is mijn heldin

Een roman over wensen, liefde en verlies

Prijs € 18,46

Levertijd: 2-3 werkdagen

Joyce Willemse

Paperback | Mei 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Kyra Versteeg heeft alles wat ze wil: een sprookjesleven. Samen met haar echtgenoot, de succesvolle zakenman Nan, en hun twee zoontjes woont ze in een prachtige villa op stand. Toch heeft de voornamelijk op haar gezin gefixeerde Kyra nog één wens: een dochter. Haar man vraagt zich af of dit wel verstandig is, maar dat weerhoudt Kyra er niet van om haar zin door te drijven en alles op alles te zetten om een dochter op de wereld te brengen. We leven tenslotte in de maakbare wereld. Waarom bestaan er anders boeken die zeggen dat je al jouw wensen kunt realiseren? Je hoeft slechts de hulp van het universum aan te roepen. En inderdaad, alles lijkt naar wens te gaan. Totdat Kyra oog in oog komt te staan met het noodlot. Door het resulterende trauma moet ze zichzelf en een diep begraven familiekwetsuur onder ogen komen, al slaat ze aanvankelijk liever op de vlucht.In 2011 won Joyce Willemse de Heleen van Royen schrijfwedstrijd en werd haar verhaal 'De fotograaf' in Het Grote Zomerboek van Heleen opgenomen. Inmiddels zijn er drie verhalen van Joyce gepubliceerd. De laatste bij uitgeverij Fenikso, waarbij haar verhaal 'De brief' een lovende quote van de schrijfster Marion Bloem ontving.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Joyce Willemse
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461937001
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
287

Beschrijving

Kyra Versteeg heeft alles wat ze wil: een sprookjesleven. Samen met haar echtgenoot, de succesvolle zakenman Nan, en hun twee zoontjes woont ze in een prachtige villa op stand. Toch heeft de voornamelijk op haar gezin gefixeerde Kyra nog één wens: een dochter. Haar man vraagt zich af of dit wel verstandig is, maar dat weerhoudt Kyra er niet van om haar zin door te drijven en alles op alles te zetten om een dochter op de wereld te brengen. We leven tenslotte in de maakbare wereld. Waarom bestaan er anders boeken die zeggen dat je al jouw wensen kunt realiseren? Je hoeft slechts de hulp van het universum aan te roepen. En inderdaad, alles lijkt naar wens te gaan. Totdat Kyra oog in oog komt te staan met het noodlot. Door het resulterende trauma moet ze zichzelf en een diep begraven familiekwetsuur onder ogen komen, al slaat ze aanvankelijk liever op de vlucht.

In 2011 won Joyce Willemse de Heleen van Royen schrijfwedstrijd en werd haar verhaal 'De fotograaf' in Het Grote Zomerboek van Heleen opgenomen. Inmiddels zijn er drie verhalen van Joyce gepubliceerd. De laatste bij uitgeverij Fenikso, waarbij haar verhaal 'De brief' een lovende quote van de schrijfster Marion Bloem ontving.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Joyce Willemse
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461937001
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
287

Pak mee!