Atelier Warffemius

Prijs € 25,00

Uitverkocht

Annabelle Birnie

Paperback | Oktober 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het boek Atelier Warffemius toont schilderijen en beelden die Warffemius heeft gemaakt in de afgelopen vier jaar. Na zijn laatste uitgave, zes jaar geleden, is er veel gebeurd in en met het werk van de kunstenaar. Zijn schilderijen hebben een losser en spontaner karakter dan enkele jaren terug en daarnaast heeft zijn sculptuur heeft een grote vlucht genomen. In het boek zijn, onder andere, de laatste grote kunstopdrachten zoals bij Caldic Collectie Wassenaar en DLA Piper Amsterdam (aug 2010) opgenomen. Het boek heeft een prachtige inleiding van drs. Annabelle Birnie (hoofd ING Art Management). Onder de titel 'Oneindig als de natuur zelf' vertelt ze over het werk van Warffemius en hoe de invloeden uit de natuur en zijn reizen naar Azië hierin terug te vinden zijn.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Annabelle Birnie
Uitgever
Uitgeverij Lecturis B.V.
ISBN
9789080720664
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
40

Beschrijving

Het boek Atelier Warffemius toont schilderijen en beelden die Warffemius heeft gemaakt in de afgelopen vier jaar. Na zijn laatste uitgave, zes jaar geleden, is er veel gebeurd in en met het werk van de kunstenaar. Zijn schilderijen hebben een losser en spontaner karakter dan enkele jaren terug en daarnaast heeft zijn sculptuur heeft een grote vlucht genomen. In het boek zijn, onder andere, de laatste grote kunstopdrachten zoals bij Caldic Collectie Wassenaar en DLA Piper Amsterdam (aug 2010) opgenomen.

Het boek heeft een prachtige inleiding van drs. Annabelle Birnie (hoofd ING Art Management). Onder de titel 'Oneindig als de natuur zelf' vertelt ze over het werk van Warffemius en hoe de invloeden uit de natuur en zijn reizen naar Azië hierin terug te vinden zijn.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Annabelle Birnie
Uitgever
Uitgeverij Lecturis B.V.
ISBN
9789080720664
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
40

Pak mee!