Baron van de Beverwaard

Prijs € 19,50

Levertijd: 5-8 werkdagen

H. Goorden

Paperback | Maart 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een bewoner wordt in de Rotterdamse wijk Beverwaard met een priem in zijn borst gevonden op bed. De dodelijke steekpartij zet rechercheur Maarten Trip en zijn team voor de vraag of er een verband is tussen deze moord en de golf van brutale woninginbraken die de wijk overspoelt. Waart in de Beverwaard een gek rond die ieder moment opnieuw kan toeslaan?Op zijn inmiddels bekende laconieke wijze gaat Maarten Trip op onderzoek uit en gunt daarbij de lezer een kijkje in de recherchekeuken van districtsbureau De Veranda in Rotterdam Zuid.De pers over boeken van Henk Goorden:'De Rotterdamse Appie Baantjer', Algemeen Dagblad (Spelen met vuur)'Een boek dat de harde werkelijkheid van het recherchewerk in een wereldhavenstad laat zien (…). Deze opzet garandeert wel spanning en actie', NBD|Biblion (Kwaad bloed)'Henk Goorden houdt er een flitsende vertelstijl op na waarin een laconieke vorm van humor doorklinkt', NBD|Biblion (Kind van de rekening)Henk Goorden is sinds 1979 in dienst bij de politie Rotterdam. Hij begon op bureau Marconiplein in Rotterdam West als agent en is inmiddels als rechercheur werkzaam in Rotterdam Zuid. Baron van de Beverwaard is het zesde deel uit de serie politieverhalen vanHenk Goorden.Eerder zijn verschenen:Spelen met vuur (2004)Groen als gras (2005)Kwaad bloed (2008)Kind van de rekening (2008)Schot in het duister (2010)

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
H. Goorden
Uitgever
Gopher
ISBN
9789051797534
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
136

Beschrijving

Een bewoner wordt in de Rotterdamse wijk Beverwaard met een priem in zijn borst gevonden op bed. De dodelijke steekpartij zet rechercheur Maarten Trip en zijn team voor de vraag of er een verband is tussen deze moord en de golf van brutale woninginbraken die de wijk overspoelt. Waart in de Beverwaard een gek rond die ieder moment opnieuw kan toeslaan?
Op zijn inmiddels bekende laconieke wijze gaat Maarten Trip op onderzoek uit en gunt daarbij de lezer een kijkje in de recherchekeuken van districtsbureau De Veranda in Rotterdam Zuid.

De pers over boeken van Henk Goorden:
'De Rotterdamse Appie Baantjer', Algemeen Dagblad (Spelen met vuur)
'Een boek dat de harde werkelijkheid van het recherchewerk in een wereldhavenstad laat zien (…). Deze opzet garandeert wel spanning en actie', NBD|Biblion (Kwaad bloed)
'Henk Goorden houdt er een flitsende vertelstijl op na waarin een laconieke vorm van humor doorklinkt', NBD|Biblion (Kind van de rekening)

Henk Goorden is sinds 1979 in dienst bij de politie Rotterdam. Hij begon op bureau Marconiplein in Rotterdam West als agent en is inmiddels als rechercheur werkzaam in Rotterdam Zuid. Baron van de Beverwaard is het zesde deel uit de serie politieverhalen van
Henk Goorden.

Eerder zijn verschenen:
Spelen met vuur (2004)
Groen als gras (2005)
Kwaad bloed (2008)
Kind van de rekening (2008)
Schot in het duister (2010)

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
H. Goorden
Uitgever
Gopher
ISBN
9789051797534
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
136

Pak mee!