Basiscursus Elektronica

Prijs € 25,50

Uitverkocht

M. Ebner

Paperback | Januari 2005 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Er zijn talloze diepgravende elektronica-leerboeken op de markt. We noemen er hier slechts één: The Art of Electronics , dat onder de titel Elektronica, kunst en kunde in vier delen bij Elektuur is verschenen. Wie echter elektronicakennis voor dagelijks gebruik wil hebben, zit op zo n wetenschappelijk verantwoorde verhandeling waarschijnlijk helemaal niet te wachten. Laat staan op een beschrijving van de meest exotische componenten of elke denkbare variant van een principiële schakeling. Indien dit ook voor u geldt, dan is dit boek voor u bestemd: voor de beginnende elektronicus, voor de middelbare scholier, voor de hobbyist voor iedereen die ook, maar niet uitsluitend belangstelling voor de elektronica heeft. En dus voor iedereen die een korte, begrijpelijke en bovenal betaalbare inleiding tot dit interessante vakgebied wenst. Deze Basiscursus Elektronica maakt u vertrouwd met de analoge (laagfrequent-)techniek, letterlijk de basis van alle elektronica.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
M. Ebner
Uitgever
Elektor International Media BV
ISBN
9789053811917
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2005
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
231

Beschrijving

Er zijn talloze diepgravende elektronica-leerboeken op de markt. We noemen er hier slechts één: The Art of Electronics , dat onder de titel Elektronica, kunst en kunde in vier delen bij Elektuur is verschenen.

Wie echter elektronicakennis voor dagelijks gebruik wil hebben, zit op zo n wetenschappelijk verantwoorde verhandeling waarschijnlijk helemaal niet te wachten. Laat staan op een beschrijving van de meest exotische componenten of elke denkbare variant van een principiële schakeling.

Indien dit ook voor u geldt, dan is dit boek voor u bestemd: voor de beginnende elektronicus, voor de middelbare scholier, voor de hobbyist voor iedereen die ook, maar niet uitsluitend belangstelling voor de elektronica heeft. En dus voor iedereen die een korte, begrijpelijke en bovenal betaalbare inleiding tot dit interessante vakgebied wenst.

Deze Basiscursus Elektronica maakt u vertrouwd met de analoge (laagfrequent-)techniek, letterlijk de basis van alle elektronica.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
M. Ebner
Uitgever
Elektor International Media BV
ISBN
9789053811917
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2005
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
231

Pak mee!