Beleef de magie : Het boek bij de film Fabeldieren en waar ze te vinden

het boek bij de film Fantastic beasts and where to find them

Prijs € 20,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Ian Nathan

Hardback | November 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Welkom in de tovenaarswereld! Kijk mee hoe regisseur David Yates en producer David Heyman Fabeldieren en waar ze te vinden, het nieuwe avontuur van J.K. Rowling, hebben verfilmd.Met Beleef de magie: Het boek bij de film Fabeldieren en waar ze te vinden kun je kennismaken met Newt Scamander, magie-zoöloog, en de belangrijkste personages, plaatsen, dingen en dieren waar hij mee te maken krijgt in het New York van de jaren twintig. Ontdek de magie van het Magical Congress of the United States of America (MACUSA, het geheime Amerikaanse equivalent van het Ministerie van Toverkunst) en de magische geheimen van Newts koffer.In elke deel worden de belangrijkste personages beschreven, met onthullend commentaar van Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Alison Sudol, Dan Fogler, Colin Farrell en vele anderen. In de interviews met David Heyman, David Yates, Stuart Craig, Colleen Atwood en een magisch legioen van andere crewleden kun je alles lezen over het decorontwerp, de kostuums, make-up, special effects, de design afdeling en de rekwisieten (vooral toverstokken!). Dit officieel door Warner Bros. Consumer Products goedgekeurde boek, vol met fantastische foto's waarmee je een exclusief kijkje achter de schermen kunt nemen, is de ultieme gids en de perfecte introductie van Fabeldieren en waar ze te vinden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ian Nathan
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402718904
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

Welkom in de tovenaarswereld! Kijk mee hoe regisseur David Yates en producer David Heyman Fabeldieren en waar ze te vinden, het nieuwe avontuur van J.K. Rowling, hebben verfilmd.

Met Beleef de magie: Het boek bij de film Fabeldieren en waar ze te vinden kun je kennismaken met Newt Scamander, magie-zoöloog, en de belangrijkste personages, plaatsen, dingen en dieren waar hij mee te maken krijgt in het New York van de jaren twintig. Ontdek de magie van het Magical Congress of the United States of America (MACUSA, het geheime Amerikaanse equivalent van het Ministerie van Toverkunst) en de magische geheimen van Newts koffer.

In elke deel worden de belangrijkste personages beschreven, met onthullend commentaar van Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Alison Sudol, Dan Fogler, Colin Farrell en vele anderen. In de interviews met David Heyman, David Yates, Stuart Craig, Colleen Atwood en een magisch legioen van andere crewleden kun je alles lezen over het decorontwerp, de kostuums, make-up, special effects, de design afdeling en de rekwisieten (vooral toverstokken!). Dit officieel door Warner Bros. Consumer Products goedgekeurde boek, vol met fantastische foto's waarmee je een exclusief kijkje achter de schermen kunt nemen, is de ultieme gids en de perfecte introductie van Fabeldieren en waar ze te vinden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ian Nathan
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402718904
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Pak mee!