Beschermengel - Een speciaal geval - De kroonprinses

Prijs € 12,50

Uitverkocht

Danielle Steel

Paperback | December 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Danielle Steel3 romans in 1 boekEen speciaal geval, Beschermengel & De kroonprinses Een speciaal gevalDe vroegere filmster Amanda Robbins kent Jack Watson alleen maar als de schoonvader van haar dochter, en als een onverbeterlijke donjuan. Ze heeft een hekel aan hem. Maar als ze plotseling weduwe wordt, blijkt Jack een onverwachte steun.BeschermengelDe intelligente, opgewekte Johnny Peterson heeft een gouden toekomst voor zich. Tot hij op een avond in de auto stapt en verongelukt. Zijn familie is ontroostbaar, maar Johnny is niet helemaal verdwenen... De kroonprinsesChristianna is een moderne jonge vrouw, en prinses van een Europees vorstendom. Christianna wil zich inzetten om armoede te bestrijden en vertrekt naar een vluchtelingenkamp in Afrika. Daar houdt ze haar afkomst angstvallig geheim, ook voor de jonge arts Parker Williams met wie ze samenwerkt. Danielle Steel is een van 's werelds populairste auteurs. Van haar romans zijn wereldwijd 600 miljoen exemplaren verkocht. Haar meest recente bestsellers zijn onder meer Charles Street 44, De verjaardag en Hotel Vendôme.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Danielle Steel
Uitgever
Sijthoff
ISBN
9789021808062
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
688

Beschrijving

Danielle Steel
3 romans in 1 boek
Een speciaal geval, Beschermengel & De kroonprinses

Een speciaal geval
De vroegere filmster Amanda Robbins kent Jack Watson alleen maar als de schoonvader van haar dochter, en als een onverbeterlijke donjuan. Ze heeft een hekel aan hem. Maar als ze plotseling weduwe wordt, blijkt Jack een onverwachte steun.

Beschermengel
De intelligente, opgewekte Johnny Peterson heeft een gouden toekomst voor zich. Tot hij op een avond in de auto stapt en verongelukt. Zijn familie is ontroostbaar, maar Johnny is niet helemaal verdwenen...

De kroonprinses
Christianna is een moderne jonge vrouw, en prinses van een Europees vorstendom. Christianna wil zich inzetten om armoede te bestrijden en vertrekt naar een vluchtelingenkamp in Afrika. Daar houdt ze haar afkomst angstvallig geheim, ook voor de jonge arts Parker Williams met wie ze samenwerkt.

Danielle Steel is een van 's werelds populairste auteurs. Van haar romans zijn wereldwijd 600 miljoen exemplaren verkocht. Haar meest recente bestsellers zijn onder meer Charles Street 44, De verjaardag en Hotel Vendôme.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Danielle Steel
Uitgever
Sijthoff
ISBN
9789021808062
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
688

Pak mee!