Beste Tommie (e-Book)

Prijs € 6,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Julia Heaberlin

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Beste Tommie,Heb je je ooit afgevraagd wie je bent? Ik zoek mijn dochter, die op 15 juli 1981 is ontvoerd, ze was toen nog maar één jaar oud. Ze heet Adriana Marchetti. Ik ben het grootste gedeelte van mijn leven naar jou op zoek geweest. Volgens mij ben jij mijn dochter.Na de dood van haar vader ontvangt kinderpsychologe Tommie McCloud een merkwaardige brief. Een onbekende vrouw beweert dat Tommie als baby gekidnapt is en dat zij haar biologische moeder is. Wanneer Tommie de identiteit ontdekt van haar vermeende biologische vader, een beruchte maffioso die op vrije voeten dreigt te komen, raakt ze verwikkeld in een gevaarlijk spel. Terwijl ze samen met haar zus probeert het familiebedrijf te runnen, zet Tommie alles op alles om de waarheid over haar ouders en zichzelf te achterhalen.Julia Heaberlin heeft diverse journalistieke prijzen op haar naam staan. Voordat ze als auteur debuteerde met Playing Dead werkte ze onder meer als redacteur van misdaadreportages voor een aantal grote kranten. Ze woont met haar echtgenoot en hun zoon in Dallas, waar ze als freelance auteur inmiddels aan haar tweede boek bezig is.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Julia Heaberlin
Uitgever
Mistral
ISBN
9789049954062
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2013
Bestandsgrootte
2138168 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
323

Beschrijving

Beste Tommie,

Heb je je ooit afgevraagd wie je bent? Ik zoek mijn dochter, die op 15 juli 1981 is ontvoerd, ze was toen nog maar één jaar oud. Ze heet Adriana Marchetti. Ik ben het grootste gedeelte van mijn leven naar jou op zoek geweest. Volgens mij ben jij mijn dochter.


Na de dood van haar vader ontvangt kinderpsychologe Tommie McCloud een merkwaardige brief. Een onbekende vrouw beweert dat Tommie als baby gekidnapt is en dat zij haar biologische moeder is. Wanneer Tommie de identiteit ontdekt van haar vermeende biologische vader, een beruchte maffioso die op vrije voeten dreigt te komen, raakt ze verwikkeld in een gevaarlijk spel. Terwijl ze samen met haar zus probeert het familiebedrijf te runnen, zet Tommie alles op alles om de waarheid over haar ouders en zichzelf te achterhalen.

Julia Heaberlin heeft diverse journalistieke prijzen op haar naam staan. Voordat ze als auteur debuteerde met Playing Dead werkte ze onder meer als redacteur van misdaadreportages voor een aantal grote kranten. Ze woont met haar echtgenoot en hun zoon in Dallas, waar ze als freelance auteur inmiddels aan haar tweede boek bezig is.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Julia Heaberlin
Uitgever
Mistral
ISBN
9789049954062
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2013
Bestandsgrootte
2138168 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
323