Bevroren landschap

Prijs € 18,95

Uitverkocht

Nanna Dillen

Paperback | Augustus 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Rosalie woont en werkt als manager in het afgelegen Oak Haunt. Een paar avonden voor het Feest der Levenden verschijnt haar overleden oma aan haar. Ze leidt Rosalie naar wezens waarvan ze hun bestaan onmogelijk achtte: geesten.Ze ontmoet de mysterieuze verschijning Delmont, een kwaadwillende geest. Hoewel ze weet dat ze beter niet met hem om kan gaan, gaat haar hart zijn eigen weg. Ze wil niets liever dan bij hem zijn.Nadat ze samen het Feest der Levenden hebben bezocht, breekt er een onheilspellende tijd aan. De burgemeester gaat de strijd aan met de luchtwezens om de veiligheid van het stadje te garanderen. Rosalie ontdekt dat niet iedereen is wie hij zegt dat hij is. Ze komt steeds vaker oog in oog met de dood te staan en wordt gedwongen een afschuwelijk offer te maken."Voor de liefhebbers van de serie 'True Blood' en de lezers van Charlaine Harris is dit echt een aanrader. Een geweldig boek!" - - Magic Tales

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nanna Dillen
Uitgever
Zilverbron
ISBN
9789490767747
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
316

Beschrijving

Rosalie woont en werkt als manager in het afgelegen Oak Haunt. Een paar avonden voor het Feest der Levenden verschijnt haar overleden oma aan haar. Ze leidt Rosalie naar wezens waarvan ze hun bestaan onmogelijk achtte: geesten.

Ze ontmoet de mysterieuze verschijning Delmont, een kwaadwillende geest. Hoewel ze weet dat ze beter niet met hem om kan gaan, gaat haar hart zijn eigen weg. Ze wil niets liever dan bij hem zijn.
Nadat ze samen het Feest der Levenden hebben bezocht, breekt er een onheilspellende tijd aan.

De burgemeester gaat de strijd aan met de luchtwezens om de veiligheid van het stadje te garanderen. Rosalie ontdekt dat niet iedereen is wie hij zegt dat hij is. Ze komt steeds vaker oog in oog met de dood te staan en wordt gedwongen een afschuwelijk offer te maken.

"Voor de liefhebbers van de serie 'True Blood' en de lezers van Charlaine Harris is dit echt een aanrader. Een geweldig boek!" - - Magic Tales

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nanna Dillen
Uitgever
Zilverbron
ISBN
9789490767747
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
316