Bevroren ogenblik (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Camilla Ceder

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Op een koude winterochtend worden de bewoners van een dorp vlak bij Göteborg opgeschrikt door de vondst van een zwaar toegetakeld lichaam. Het team van inspecteur Christian Tell start onmiddellijk een onderzoek naar de gruwelijke moord, maar staat al snel voor een raadsel. Tell wordt verliefd op een getuige zeer onprofessioneel, want zijn objectiviteit komt erdoor in gevaar. En dat terwijl zij misschien iets te maken heeft met de moord. Haar betrokkenheid bij het politieonderzoek zal verstrekkende gevolgen hebben, voor de vrouw zelf, maar óók voor Christian Tell.Camilla Ceder (1976) studeerde Sociale Wetenschappen en Psychologie. Ze schrijft en is tegelijkertijd werkzaam als sociaal werker. Bevroren ogenblik is haar debuut en het ijzersterke begin van een serie met inspecteur Christian Tell in de hoofdrol.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Camilla Ceder
Uitgever
Sijthoff
ISBN
9789021804187
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
607198 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
448

Beschrijving

Op een koude winterochtend worden de bewoners van een dorp vlak bij Göteborg opgeschrikt door de vondst van een zwaar toegetakeld lichaam. Het team van inspecteur Christian Tell start onmiddellijk een onderzoek naar de gruwelijke moord, maar staat al snel voor een raadsel. Tell wordt verliefd op een getuige zeer onprofessioneel, want zijn objectiviteit komt erdoor in gevaar. En dat terwijl zij misschien iets te maken heeft met de moord. Haar betrokkenheid bij het politieonderzoek zal verstrekkende gevolgen hebben, voor de vrouw zelf, maar óók voor Christian Tell.

Camilla Ceder (1976) studeerde Sociale Wetenschappen en Psychologie. Ze schrijft en is tegelijkertijd werkzaam als sociaal werker. Bevroren ogenblik is haar debuut en het ijzersterke begin van een serie met inspecteur Christian Tell in de hoofdrol.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Camilla Ceder
Uitgever
Sijthoff
ISBN
9789021804187
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
607198 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
448