Bewijsmateriaal (e-Book)

Prijs € 4,49
Download direct dit e-Book

K. Schippers

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bewijsmateriaal van K. Schippers speelt zich af in een onvoltooid verleden tijd en in een niet met name genoemd land, waar vrede en welvaart heersen. De hoofdpersoon is een hoge staatsambtenaar die met een geheime opdracht stad en land afreist. In veertig hoofdstukken vertelt hij op goedgehumeurde toon zijn lotgevallen tijdens deze gevaarlijke missie. Het verhaal eindigt als de onkreukbare held in een verrassende ontknoping toch nog een kans krijgt om aan zijn achtervolgers te ontsnappen. Het boek is geschreven in een heldere stijl. De avontuurlijke handeling is verweven met de gedachtenvluchten waaraan de hoofdpersoon zich overgeeft zijn geliefkoosde tijdpassering. Bewijsmateriaal is misschien het best getypeerd als een ideeënroman, een die rijk is aan nauw verholen spot.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
K. Schippers
Uitgever
Querido
ISBN
9789021445540
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2013
Bestandsgrootte
852522 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
252

Beschrijving

Bewijsmateriaal van K. Schippers speelt zich af in een onvoltooid verleden tijd en in een niet met name genoemd land, waar vrede en welvaart heersen. De hoofdpersoon is een hoge staatsambtenaar die met een geheime opdracht stad en land afreist. In veertig hoofdstukken vertelt hij op goedgehumeurde toon zijn lotgevallen tijdens deze gevaarlijke missie. Het verhaal eindigt als de onkreukbare held in een verrassende ontknoping toch nog een kans krijgt om aan zijn achtervolgers te ontsnappen.
Het boek is geschreven in een heldere stijl. De avontuurlijke handeling is verweven met de gedachtenvluchten waaraan de hoofdpersoon zich overgeeft zijn geliefkoosde tijdpassering. Bewijsmateriaal is misschien het best getypeerd als een ideeënroman, een die rijk is aan nauw verholen spot.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
K. Schippers
Uitgever
Querido
ISBN
9789021445540
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2013
Bestandsgrootte
852522 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
252