Bezwering (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book

Sharon Bolton

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In de anders zo rustige woonplaats van Clara Benning gebeuren vreemde dingen. Op onverklaarbare wijze zijn groepen grasadders enkele huizen binnengedrongen. Hoewel de dieren onschadelijk zijn, vallen er toch al snel enkele slachtoffers. De twijfel en paniek slaat toe? Als dierenarts is Clara de aangewezen persoon om de huizen van de slangen te ontdoen en het mysterie van de plaag op te lossen. Op een nacht wordt ze in haar huis aangevallen door een man wiens handen slijmerig aanvoelen. Ze denkt hem te herkennen als Walter Witcher. Maar die man was toch overleden? Bij een bezoek aan zijn vervallen en leegstaande familiehuis lijkt het alsof er toch nog iemand woont. Intussen keert de gemeenschap zich tegen Clara. Door de dood van een oude vrouw die zij voor het laatst gezien heeft, wordt ze opeens zelf een verdachte. Dan komt ze erachter dat de gebeurtenissen in het dorp te maken moeten hebben met een vreselijke gebeurtenis van 50 jaar geleden. Een bizar ritueel, waar Clara nu zelf het slachtoffer van dreigt te worden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sharon Bolton
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044962017
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
2226044 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
364

Beschrijving

In de anders zo rustige woonplaats van Clara Benning gebeuren vreemde dingen. Op onverklaarbare wijze zijn groepen grasadders enkele huizen binnengedrongen. Hoewel de dieren onschadelijk zijn, vallen er toch al snel enkele slachtoffers. De twijfel en paniek slaat toe?

Als dierenarts is Clara de aangewezen persoon om de huizen van de slangen te ontdoen en het mysterie van de plaag op te lossen. Op een nacht wordt ze in haar huis aangevallen door een man wiens handen slijmerig aanvoelen. Ze denkt hem te herkennen als Walter Witcher. Maar die man was toch overleden? Bij een bezoek aan zijn vervallen en leegstaande familiehuis lijkt het alsof er toch nog iemand woont.

Intussen keert de gemeenschap zich tegen Clara. Door de dood van een oude vrouw die zij voor het laatst gezien heeft, wordt ze opeens zelf een verdachte. Dan komt ze erachter dat de gebeurtenissen in het dorp te maken moeten hebben met een vreselijke gebeurtenis van 50 jaar geleden. Een bizar ritueel, waar Clara nu zelf het slachtoffer van dreigt te worden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sharon Bolton
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044962017
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
2226044 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
364