Bikiniseizoen

en andere sores van de moderne vrouw

Prijs € 12,50

Uitverkocht

Rosa Timmer

Paperback | November 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Rosa Timmer schrijft columns, scherp en geruchtmakend. Eerder deed ze dat over het studentenleven (verschenen in Allemansvriend), inmiddels is ze een stap verder. In Bikiniseizoen en andere sores van de moderne vrouw bundelen we de beste columns uit haar wekelijks rubriek in het Dagblad van het Noorden.Op humoristische wijze komen verschillende onderwerpen aan de orde. Als je als jong stel een bed koopt, wil je dat ook nog wel op wat anders testen dan slaapgemak. Van een rijinstructeur verwacht je toch wel wat tactische omgang met iemand die net begint. Verder beschrijft Timmer de enerverende familiedag van haar schoonfamilie, de stress die je krijgt van vroegboekkorting of van het kopen van een bikini. En waarom kijken mannen wel zo naar borsten, maar zeggen ze er nooit wat over?Samenwonen, een rijbewijs halen en intussen moet er ook nog afgestudeerd worden: met de haar bekende, soms venijnige pen beschrijft Rosa Timmer haar nieuwe levensfase. Ze neemt geen blad voor de mond, hetgeen haar maakt tot de columnist over wie bij de krant de meeste opmerkingen binnenkomen. Maar ze spaart zichzelf ook niet.Bikiniseizoen en andere sores van de moderne vrouw is een bijzonder grappig boek voor de hedendaagse vrouw, hoe jong ze zich ook voelt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rosa Timmer
Uitgever
Passage, Uitgeverij
ISBN
9789054522812
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Rosa Timmer schrijft columns, scherp en geruchtmakend. Eerder deed ze dat over het studentenleven (verschenen in Allemansvriend), inmiddels is ze een stap verder. In Bikiniseizoen en andere sores van de moderne vrouw bundelen we de beste columns uit haar wekelijks rubriek in het Dagblad van het Noorden.

Op humoristische wijze komen verschillende onderwerpen aan de orde. Als je als jong stel een bed koopt, wil je dat ook nog wel op wat anders testen dan slaapgemak. Van een rijinstructeur verwacht je toch wel wat tactische omgang met iemand die net begint. Verder beschrijft Timmer de enerverende familiedag van haar schoonfamilie, de stress die je krijgt van vroegboekkorting of van het kopen van een bikini. En waarom kijken mannen wel zo naar borsten, maar zeggen ze er nooit wat over?

Samenwonen, een rijbewijs halen en intussen moet er ook nog afgestudeerd worden: met de haar bekende, soms venijnige pen beschrijft Rosa Timmer haar nieuwe levensfase. Ze neemt geen blad voor de mond, hetgeen haar maakt tot de columnist over wie bij de krant de meeste opmerkingen binnenkomen. Maar ze spaart zichzelf ook niet.

Bikiniseizoen en andere sores van de moderne vrouw is een bijzonder grappig boek voor de hedendaagse vrouw, hoe jong ze zich ook voelt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rosa Timmer
Uitgever
Passage, Uitgeverij
ISBN
9789054522812
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig