Binge Eating Disorder

Prijs € 17,95

Uitverkocht

Laura van Buuringen

Paperback | December 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Heb jij eetbuien waarin je binnen korte tijd extreem veel eet? Ben je dan veel of voortdurend bezig met eten of het plannen van een eetbui, en gebeurt dit vaak stiekem?Tijdens een eetbui heb je misschien het gevoel dat je de controle verliest en niet kunt stoppen, waarna je je schuldig voelt. Maar je probeert vervolgens niet om het voedsel weer kwijt te raken.Dit boek kan je helpen weer in balans te komen en beter om te gaan met je eetproblemen. Ook krijg je praktische oefeningen waarbij je stilstaat bij je denkpatroon om beter inzicht te krijgen in je eetproblemen. Deze cursus is geen volledige behandeling voor een eetstoornis en is niet bedoeld om af te vallen.Psychologe Laura van Buuringen helpt je richting een regelmatig en gezond eet- en denkpatroon.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Laura van Buuringen
Uitgever
St. Gezondheid
ISBN
9789460840180
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Heb jij eetbuien waarin je binnen korte tijd extreem veel eet? Ben je dan veel of voortdurend bezig met eten of het plannen van een eetbui, en gebeurt dit vaak stiekem?

Tijdens een eetbui heb je misschien het gevoel dat je de controle verliest en niet kunt stoppen, waarna je je schuldig voelt. Maar je probeert vervolgens niet om het voedsel weer kwijt te raken.

Dit boek kan je helpen weer in balans te komen en beter om te gaan met je eetproblemen. Ook krijg je praktische oefeningen waarbij je stilstaat bij je denkpatroon om beter inzicht te krijgen in je eetproblemen. Deze cursus is geen volledige behandeling voor een eetstoornis en is niet bedoeld om af te vallen.

Psychologe Laura van Buuringen helpt je richting een regelmatig en gezond eet- en denkpatroon.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Laura van Buuringen
Uitgever
St. Gezondheid
ISBN
9789460840180
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!