Blindelings

Prijs € 21,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Kris Van Steenberge

Paperback | September 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Kris Van Steenberge (1963) maakte met zijn wonderschone, epische roman Woesten een droomdebuut in de Nederlandse letteren. We zijn dan ook bijzonder verheugd dat Van Steenberges tweede roman, Blindelings, in 2016 zal verschijnen.Hoofdpersoon is Jonathan Van Immerseel, een eenzame jongeman. Hij groeide op zonder vader en nadat hij blind raakte bij een auto-ongeluk liet ook zijn dominante moeder hem links liggen. Als eigenares van een modehuis ging haar vurige wens om haar zoon op een dag over de catwalk te zien lopen in rook op. Maar dan ontmoet Jonathan Lizzy, de trainster van zijn geleidehond. Voor het eerst voelt hij zich tot iemand aangetrokken, en die ontluikende liefde maakt dat hij eindelijk het heft in eigen hand neemt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kris Van Steenberge
Uitgever
Podium
ISBN
9789057597817
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Kris Van Steenberge (1963) maakte met zijn wonderschone, epische roman Woesten een droomdebuut in de Nederlandse letteren. We zijn dan ook bijzonder verheugd dat Van Steenberges tweede roman, Blindelings, in 2016 zal verschijnen.
Hoofdpersoon is Jonathan Van Immerseel, een eenzame jongeman. Hij groeide op zonder vader en nadat hij blind raakte bij een auto-ongeluk liet ook zijn dominante moeder hem links liggen. Als eigenares van een modehuis ging haar vurige wens om haar zoon op een dag over de catwalk te zien lopen in rook op. Maar dan ontmoet Jonathan Lizzy, de trainster van zijn geleidehond. Voor het eerst voelt hij zich tot iemand aangetrokken, en die ontluikende liefde maakt dat hij eindelijk het heft in eigen hand neemt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kris Van Steenberge
Uitgever
Podium
ISBN
9789057597817
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!