Blue Light Yokohama (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Nicolás Obregón

EPUB met digitaal watermerk | April 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Inspecteur Iwata gaat aan de slag op een rechercheafdeling in Tokio. Het wordt hem niet gemakkelijk gemaakt: zijn bazen waren erg tegen zijn komst en zijn eigenwijze partner Noriko Sakai is niet blij dat ze met hem is opgezadeld. Iwata en Sakai krijgen een gruwelijke zaak toegewezen: een gezin is op brute manier vermoord. Op de plaats delict hangt een vreemde wierookgeur en ze vinden een symbool van een grote zwarte zon. Iwata ontdekt dat dit niet de eerste zwarte zon-moord is, en dat het ook niet de laatste zal zijn. Hij probeert de historie van het mysterieuze symbool te achterhalen. Zijn chef is hem ondertussen liever kwijt dan rijk en probeert hem waar mogelijk dwars te zitten. Zal het Iwata lukken de zaak op te lossen voordat er nog een slachtoffer valt?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nicolás Obregón
Uitgever
Q
ISBN
9789021403137
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2017
Bestandsgrootte
1198246 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
343

Beschrijving

Inspecteur Iwata gaat aan de slag op een rechercheafdeling in Tokio. Het wordt hem niet gemakkelijk gemaakt: zijn bazen waren erg tegen zijn komst en zijn eigenwijze partner Noriko Sakai is niet blij dat ze met hem is opgezadeld. Iwata en Sakai krijgen een gruwelijke zaak toegewezen: een gezin is op brute manier vermoord. Op de plaats delict hangt een vreemde wierookgeur en ze vinden een symbool van een grote zwarte zon.
Iwata ontdekt dat dit niet de eerste zwarte zon-moord is, en dat het ook niet de laatste zal zijn. Hij probeert de historie van het mysterieuze symbool te achterhalen. Zijn chef is hem ondertussen liever kwijt dan rijk en probeert hem waar mogelijk dwars te zitten. Zal het Iwata lukken de zaak op te lossen voordat er nog een slachtoffer valt?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nicolás Obregón
Uitgever
Q
ISBN
9789021403137
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2017
Bestandsgrootte
1198246 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
343