Boek (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Robert van Eijden

EPUB met digitaal watermerk | April 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Freelance-tekstschrijver Robert van Eijden heeft grip op zijn bestaan. Iets te veel grip, misschien. Hij leidt een overzichtelijk leven volgens schema’s en systemen waar hij nooit van afwijkt, maar bezit desondanks weinig kracht – zelfs voor het oprichten van een Vereniging voor Onderpresteerders kan hij geen energie opbrengen. Met behulp van zijn vriend Paalman, de wijsheden van zijn blinde buurman en vele glazen Witte Trappist gaat hij moedeloos en volkomen zelfgeabsorbeerd elke strijd uit de weg – totdat de renovatie van zijn woningbouwflatje hem dwingt voor het eerst in zijn bestaan een daad te stellen. Boek (256 blz.) is een genadeloos grappige roman over het schemergebied tussen normaal en gek, het bijzondere van het gewone en het gewone van het bijzondere. Zelden werd de onwil om te leven zo nauwgezet en ontroerend verwoord.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Robert van Eijden
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038899862
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2015
Bestandsgrootte
935385 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
194

Beschrijving

Freelance-tekstschrijver Robert van Eijden heeft grip op zijn bestaan. Iets te veel grip, misschien. Hij leidt een overzichtelijk leven volgens schema’s en systemen waar hij nooit van afwijkt, maar bezit desondanks weinig kracht – zelfs voor het oprichten van een Vereniging voor Onderpresteerders kan hij geen energie opbrengen. Met behulp van zijn vriend Paalman, de wijsheden van zijn blinde buurman en vele glazen Witte Trappist gaat hij moedeloos en volkomen zelfgeabsorbeerd elke strijd uit de weg – totdat de renovatie van zijn woningbouwflatje hem dwingt voor het eerst in zijn bestaan een daad te stellen.

Boek (256 blz.) is een genadeloos grappige roman over het schemergebied tussen normaal en gek, het bijzondere van het gewone en het gewone van het bijzondere. Zelden werd de onwil om te leven zo nauwgezet en ontroerend verwoord.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Robert van Eijden
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038899862
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2015
Bestandsgrootte
935385 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
194